Forum › Warszawa
Osprzęt do aparatu słuchowego
# Dianka 25.01.2019 08:34 |
|
Witajcie. Jestem tu nowa. Chciałabym zadać Wam nurtujące mnie pytanie. Niestety, stanęłam przed koniecznością rozpoczęcia korzystania z aparatu słuchowego, jednak jestem zupełnie zielona w tym temacie. Powiedzcie mi, czy zakup samego aparatu to jedyny koszt, jaki muszę ponieść? Czy muszę kupić coś jeszcze?
|
# @Marek 25.01.2019 11:15 |
|
Oczywiście musisz zakupić odpowiednie baterie. Bez baterii aparat nie będzie działał
|
# cezaRy 25.01.2019 15:59 |
|
Dużo zależy od tego, z jakiej półki cenowej zakupisz aparat, bo wiele wyższych modeli sporo osprzętu ma w komplecie
|
# Dianka 27.01.2019 21:53 |
|
Rozumiem, a co z higieną takiego aparatu?
|
# @Marek 28.01.2019 08:24 |
|
Oczywiście, musisz dbać o jego higienę. Polecam ci sklep Audiocentrum, tam kupisz aparat, wszelki potrzebny osprzęt, zestaw do higieny, a do tego wszystkiego dostaniesz fachową i profesjonalną poradę
|
# Jolk@ 28.01.2019 08:33 |
|
Podpisuję się pod wypowiedzią poprzednika. Sama korzystam z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, obsługa tej firmy chętnie Ci pomoże
|
# Dianka 28.01.2019 13:25 |
|
Trochę boję się pierwszych chwil z aparatem.. nawet nie wiem jak dobrać ten odpowiedni
|
# @Marek 29.01.2019 08:09 |
|
W Audiocentrum wszystko Ci wyjaśnią jasno i klarownie. Nie masz się czego obawiać
|
# 1Ewa 29.01.2019 13:44 |
|
Ja również polecam Audiocentrum. Kupuję tam nawet baterie do aparatu mojej babci.
|
# Dianka 30.01.2019 08:07 |
|
Dziękuję wam bardzo za wszystkie rady. Bardzo mi pomogliście. Mam nadzieję, że jakość sobie z tym wszystkim dam radę. Pozdrawiam!
|
# milenaros 25.07.2022 08:36 |
|
Sprzęt i dodatki do aparatów słuchowych takie jak opakowania, zestawy do czyszczenia, osuszacze i myjki oraz inne akcesoria oferuje https://e-sonido.pl sklep specjalizujący się od wielu lat w takim asortymencie.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.