REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Ortodonta

# ika

10.09.2003 05:15

Witam.
Mam pytanie odnośnie ortodonty, czy zna ktoś i mógłby mi polecić dobrego ortodonte dla dziecka.
Z poważaniem ika.

# ergo

10.09.2003 13:01

chcesz isc prywatnie czy państwowo?

# FILIPE

10.09.2003 22:54

MAM SZWAGRA PRZYSZLEGO ORTODĄTE JEST SPOKO

REKLAMA

# ika

11.09.2003 03:58

Na przyjęcie z państwowego portfela nie liczę bo musiałabym długo czekać. A zależy mi na czasie, ponieważ dziecko ma już stałe zęby niezbyt proste, więc sam rozumiesz.
Szukam ortodonty prywatnego z kilkuletnią sprawdzoną praktyką.Jeśli kogoś takiego znacie godnego polecenia to będę wdzięczna.

# szepyr

11.09.2003 11:23

o to chyba masz sporo kasy skoro chcesz prywatnie, moj syn chodzi państwowo coprawda dopiero po czwartej wizycie zalozyli mu aparat ktory prywatnie kosztowałby sporo kasy

# ika

12.09.2003 02:36

Ale ja nie pytam o cene tylko o dobrego ortodontę.
A wychodzę z takiego założenia, że nie bedę oszczędzać na dziecku:).Trudno są róznego typu wydatki a ja mam właśnie taki i chciałabym dobrze zaiwestować:).

REKLAMA

wwojtek84

28.04.2017 12:31

A słyszałeś może o http://fachowydentysta.pl/uslugi-ortodoncja/? Słyszałem, że podobno mają świetne podejście do dzieci :)

# Kamilka75

18.11.2018 13:19

Ortodontów w każdym mieście kilku jest, ale sądzę, że zależy Ci na najlepszym, dlatego nie pytaj na forum, a poszukaj w sieci. Ja tak poznałam ten gabinet http://www.ortolingwa.pl/ w Krakowie i to do niego zamierzam się wybrać z moją córka, która ma problem ze zgryzem. Słyszałam, że są najlepsi w całym naszym kraju.

# Forumowicz

28.01.2019 23:24

Jeżeli szukasz ortodonty dla dziecka to ja w pełni polecam Ci umówić się na wizytę do tego gabinetu stomatologicznego http://ewapawlak.com.pl/ Jest położony blisko warszawskiej dzielnicy Białołęka.

REKLAMA

# oleska11

06.05.2019 11:25

świetni ortodonci są w Corten Medic (mają kilka placówek z tego co mi wiadomo, ja chodzę na Makolągwy) i robiłam u nich aparat estetyczny kryształowy - wiadomo, ze koszt ale w końcu mam piękny uśmiech! i nie żałuję tej decyzji

directo

06.05.2019 12:26

witam

counter

07.05.2019 11:27

siema wam

REKLAMA

Pani Wiosna

24.05.2019 22:32

Wiosna zapewni dobre wynagrodzenie i godne starzenie. Płaca minimalna powinna wynosić w Polsce 1000 euro.#wiosna @wiosnabiedronia @KGawkowski
https://imgbbb.com/image/emzjZ

# izzy93

01.11.2019 22:13

Ja mogę polecić Rock Your Smile, mają placówki w kilku miejscach w Wawie. Ja akurat chodzę na Pradze do dr Krakowiak. Klinika jest bardzo dobra, nowoczesna, prowadzą leczenie zgodnie z najnowszymi osiągnięciami. Personel kompetentny, można liczyć na profesjonalną pomoc i leczenie na najwyższym poziomie.

# zigga

26.03.2020 17:25

ja chodzę od jakiegoś czasu do Centrum Demed i badzo sobie tam chwalę ortodoncję! wygodnie i bardzo komfortowo! jestem zadowolona!

REKLAMA

# lidkasz

20.04.2020 21:55

Rock Your Smile. Gabinet dowolny, wszędzie mają super specjalistów. Ja chodzę do dr Gatkowskiej. Centrum ortodontyczne ze świetnymi opiniami, nie bez powodu :) Kompetentne osoby tam pracują, mają jasne zasady i warunki leczenia w oparciu o plan.

# marek32

31.05.2020 16:11

Zgadzam się z przedmówcą! Chodzę do Rock Your Smile do dr Chruściel i bardzo jestem zadowolony. Super wiedza, doświadczenie, zaangażowanie w leczenie pacjenta. Do tego sposób organizacji leczenia jest bardzo prokliencki. Moim zdaniem miejsce godne polecenia na 200%.

anna78

01.10.2020 10:40

Ja będę zaczynać dopiero leczenie, ale właśnie do Rock Your Smile się umówiłam, bo opinie mnie przekonały. Nie tylko te z internetu, ale też od znajomych, bo dwie osoby tam się leczą i bardzo sobie chwalą.

REKLAMA

# Ula

25.10.2020 11:04

Ja polecam ortodontę z Eurodental.

# Danuta99

24.11.2020 15:46

A ja jeżdżę do Wrocławia do Unident Union do dr Iwony Gnach-Olejniczak i jestem bardzooo zadowolona z leczenia! Mimo że jestem po 40 to leczenie przebiega bardzo dobrze a pani dr jest w nie bardzo zaangażowana

# Temek09

25.11.2020 17:04

Mogę polecić w Warszawie na Woli Orthovision, gdzie chodzę regularnie do dentysty, a mój syn do ortodonty

REKLAMA

# Kate

30.04.2021 16:16

Na Woli jest gabinet Demed, który sobie bardzo chwalę, jestem juz po zdjęciu aparatu i efekty są świetne, to było bardzo ciekawe doświadczenie i wcale nie takie zle jak sobie wyobrazalam. Jak sie trafi na dobrego ortodonte to noszenie aparatu wcale nie jest uciązliwe

# trellka

29.05.2021 18:45

Rock Your Smile - polecam. Już kończę leczenie ortodontyczne u nich i jestem bardzo zadowolona. Leczenie trwa tyle, na ile się umawialiśmy przy podpisywaniu umowy, do tego koszty zamykają się także w ustalonej kwocie. Transparentne zasady leczenia, a przede wszystkim super efekty - za to ich cenię.

# majka34

24.04.2024 16:05

https://dentsysta-artysta.pl - mają gabinety na Woli i Bemowie, polecam chodzę regularnie.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA