Forum › Bemowo
# jaśka 13.01.2021 20:02 |
|
Miejscy aktywiści niech nie ustawiają życia mieszkańcom.NIE "Miasto jest nasze" ...tylko" Miasto jest Wszystkich"
|
# Jelonkowy 14.01.2021 00:42 |
|
Fortu Wola to już chyba nie otworzą. Pewnie zburzą i postawią osiedle, jak tylko ziemię przejmie nowy właściciel.
|
# facio aligacio 14.01.2021 02:56 |
|
czy miejscy aktywiści to pseudonim mend z urzędów które się, wstydzą powiedzieć jakie mają plany i udają że to wymuszone działania kogoś z zewnątrz?
|
# Marian 14.01.2021 08:11 |
|
Takich aktywistów to my już mieliśmy do '89 roku. Ich miejsce na śmietniku razem z ich idolami Marksem, Leninem i Stalinem.
Niech doradzają Kimowi w Koreii. |
# Niedźwiadek 14.01.2021 09:14 |
|
Jakoś od zamknięcie Fortu Wola do tej pory 194 i 700 -setki mają przy nim pętle - dlaczego nie dojeżdżają do metra ?
Czy w związku z zamknięciem Tesco na Połczyńskiej ZTM wreszcie przedłuży 112 do Ursusa ? |
# taką mam koncepcję 14.01.2021 09:29 |
|
Po prostu trzeba zwęzić wszystkie ulice prowadzące do hipermarketów i galerii handlowych.
|
# od koncepcji to ja tu jestem 14.01.2021 11:02 |
|
#taką mam koncepcję napisał(a) 14.01.2021 09:29 Po prostu trzeba zwęzić wszystkie ulice prowadzące do hipermarketów i galerii handlowych. I strefę płatnego parkowania wokół każdej galerii |
# Pukus 15.01.2021 19:57 |
|
Problemem jest brak planów zagospodarowania, galerie zamkną i zabudują blokami, bez drzew, ciasno, okno w okno, czy to będzie lepsze?
Nie! Dlatego urzędnicy powinni ustalić plany coś czego nie potrafią od 30 lat.... Kiedyś były wymogi odległości,. Ilości światła, ilości M2 zieleni w stosunku do M2 zabudowy. Obecnie deweloperzy maja to gdzieś bo nikt ich nie zmusi a powinieni wydając zgodę na zabudowę. |
# mb.waw 29.01.2021 09:55 |
|
Jeśli galerie "wysysają życie" z centrów, to znaczy po prostu, że wielu ludzi woli z jakichś powodów te galerie. Jeśli jakiś aktywista chce, żeby było inaczej to powinien ruszyć głową i w pokorze zastanowić się, właściwie dlaczego tak jest, co ludzi tam przyciąga (może np. wygoda parkowania?) a nie obrażać się na rzeczywistość.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.