REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

OPONY DO CIĄGNIKA

# Rolniksamwdolinie

05.06.2023 09:28

Cześć,
Potrzebuję opony do ciągnika i traktora. Czy ktoś wie, gdzie w Wawie albo online mogę zakupić w dobrej cenie opony do maszyn rolniczych?

# Danillo

05.06.2023 10:07

Cześć, Słuchaj w Wawie tak od ręki to pewnie i znajdziesz, ale ceny masz kosmos. Raczej poszukałbym online, bo poczekasz 2 dni i masz u siebie opony wysłane na adres, gdzie chcesz. Warszawa rządzi się swoimi prawami i cenami ;) Mieszkam tu już 10 lat i prowadzę gospodarkę po rodzicach. Opony do maszyn rolniczych tj. ciągników, traktorów zamawiałem jakiś czas temu na https://www.hurtopony.pl/. Mają mega szeroką ofertę i doradzą Ci. Ja np. byłem zielonych w kwestii rozmiarów, a oni mi telefonicznie doradzili także mega plus. Ceny mają atrakcyjne, to hurtownia opon więc zawsze taniej. Zadzwoń, zapytaj nic nie tracisz ;)

# Rolniksamwdolinie

22.06.2023 12:07

Danillo dziękuję. Zrobiłem rozeznanie, stacjonarnie w Wawie płacisz jak za złoto więc nie dla mnie. Zamówiłem z hurtopony.pl i jestem mega zadowolony. Opony dotarły po 3 dniach od zamówienia, stan idealny, nowe opony, odpowiednio zabezpieczone na czas transportu. Ceny hurtowe także również polecam i dzięki za namiar.

REKLAMA

# dżastaś

20.12.2023 11:35

Skoro poszukujecie solidne opony, to według mnie najbardziej opłaca się tutaj zerknąć w oferty https://alleopony24.pl/ . Z tego co ja dowiedziałam się, to mają oni naprawdę konkretne opony i to nie tylko nawet do maszyn rolniczych. Możecie się im przyjrzeć.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025