Forum › Białołęka
oddanie mieszkań komunalnych 2013r
# załamana 30.01.2013 15:03 |
|
Czy ktoś wie o przydziale mieszkań komunalnych na ul. Marywilskiej 44 c?
|
tarantula01 31.01.2013 09:36 |
|
Wg moich informacji nie ma jeszcze takiej listy przydziałów. Chyba, że już są, a nie zostały udostępnione radnym.
Pozdrawiam |
tarantula01 31.01.2013 09:36 |
|
Wg moich informacji nie ma jeszcze takiej listy przydziałów. Chyba, że już są, a nie zostały udostępnione radnym.
Pozdrawiam |
# załamana 31.01.2013 12:38 |
|
Naczelnik Bożek twierdzi że z listy dostaną tylko dwie rodziny!!!
|
# za%u0142amana 31.01.2013 12:40 |
|
Czy ktoś śledzi te listy ? Cały czas są pomyłki?
|
# fela 24.05.2013 10:43 |
|
co się dzieje z przydziałem lokali komunalnych przy ul MARWILSKIEJ 44 c .blok jest oddany i stoi pusty , kto ponosi koszty takiej polityki i gospodarki ,ludzie czekają na mieszkania .Wszystko jest owiane tajemnicą.,nic nie można się dowiedzieć,przecież to nie prywatna posiadłość WŁODARZY NASZEJ DZIELNICY!!!!!!
|
# komunałek 24.05.2013 11:11 |
|
nie mam samochodu, na wakacje nie jezdzimy - zastępuje nam mała działka - ale mam za to mieszkanie na które odbieraliśmy sobie z ust- a tu kolejka do mieszkań komunalnych - zaraz po zasiedleniu - pojawią się dobre samochody, biednym mieszkańcom komunalnym będą dowozić pizze a póżniej wakacje gdzieś w Azji południowo- wschodniej.
|
# wk... kredytobiorca 24.05.2013 11:18 |
|
#komunałek napisał(a) 24.05.2013 11:11 nie mam samochodu, na wakacje nie jezdzimy - zastępuje nam mała działka - ale mam za to mieszkanie na które odbieraliśmy sobie z ust- a tu kolejka do mieszkań komunalnych - zaraz po zasiedleniu - pojawią się dobre samochody, biednym mieszkańcom komunalnym będą dowozić pizze a póżniej wakacje gdzieś w Azji południowo- wschodniej. Racja!!! Najwyższy czas skończyć z tym cwaniactwem i mieszkankami na koszt podatników, którym brakuje kasy na własne raty! Może lepiej sprzedać te mieszkania na Marywilskiej (i nie tylko), a pieniądze przeznaczyć na jakąś inwestycję, która będzie służyć wszystkim, np. szkołę, basen, boisko czy przychodnię. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.