REKLAMA

Forum › Legionowo i Jabłonna

REKLAMA

# Tomek

13.10.2014 11:23

Lepszym pomysłem był teren koło areny. Jednak lepszy na piaskach niż wcale. Mam jednak obawy, ze skoro to konsultacje to aby się nie okazało, ze robione są tylko z powodu nadchodzących wyborów i budowa basenu zakończy się jak już kilka razy.

# Kris

13.10.2014 17:22

tez mam takie przeczucie że to kolejna akcja w stylu naróbmy szumu wokół wyborów, naobiecujmy a potem i tak ludzie zapomną . Porównuje sobie ostatnio różne programy wyborcze i i jak dla mnie PO odpada, kandydaci z ich ramienia odpadają , PiS bez komentarza .... Poza Mazowiecką Wspólnotą Samorządową nie znam nic , macie może jeszcze jakieś alternatywne partie / wspólnoty ?

# Janek2

14.10.2014 08:10

też uważam że lepszym pomysłem byłby basen koło areny, powstałoby fajne centrum sportu...
Myśle ze z tym basenem to zagrywka przed wyborami żeby narobić szumu, tak samo jak z przebudową drogi dk 61 za wiaduktem w 2015 r naobiecują zobaczymy jak się wywiążą.
Prawda jest taka że nie ma na kogo zagłosować na Prezydenta?oprócz Smogorzewskiego ktoś jeszcze staruje?

REKLAMA

# Jacek

14.10.2014 20:07

Janowicz z MWS kiedyś fajnie powiedział że potrzeba żeby decydenci odpolitycznili sport i zaczęli pracować dla dobra społeczeństwa a nie własnej partii... więc pomysł z basenem fajny ale myślę że jak by wybudowali faktycznie kryty byłoby to lepszym pomysłem i działałoby całorocznie
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuLegionowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni