Forum › Białołęka
# Dru 20.09.2025 22:23 |
|
Na Białołęce wszystko jest za drogo remont Białołęckiej też drogi budowa basenu zadrogo,
Czy ty redaktorzyno na zamówienie to piszesz ???? Najlepiej tutaj nic nie robić, getto Białołęka |
# Cazary 22.09.2025 10:20 |
|
Cóż za merytoryczny komentarz... a może jakieś konkrety? Czy tylko w epitety umiesz?
|
# Ż. Łobek 24.09.2025 10:57 |
|
- Czym jest dom starców?
- To jest rewanż dzieci za pobyt w żłobku... |
# Wiwwg 28.09.2025 16:40 |
|
Po co? Za mało bombelkow? Na białołęce jest ich za dużo. Dużo Ukraińców z bombelkami również. Przestańcie robić z dzielnicy dzielnice dla bombelkow bo to robi się żałosne!!!!!!
|
# EvilD 30.09.2025 20:32 |
|
Żłobek nie jest potrzebny. Taka potrzeba była 10 lat temu. Teraz powinny być szkoły. Obiektywnie wszystko ma takie tempo, że planujmy i budujmy domy starców. Będą na czas.
|
# dru 01.10.2025 16:24 |
|
#Cazary napisał(a) 22.09.2025 10:20 artykuly Cazary: !!!!!!Cóż za merytoryczny komentarz... a może jakieś konkrety? Czy tylko w epitety umiesz? Nowy żłobek na Białołęce. Realna potrzeba czy duża rozrzutność? Przebudowa Białołęckiej będzie kosztowała fortunę Żerański Orlik długo poczeka na modernizację. Koszt zwala z nóg Pływalnia znacznie droższa niż planowano. Oferty przekraczają 90 mln zł Parking przy pętli Winnica? "Kosmiczne" plany zamiast prostych rozwiązańParking P+R w Płudach coraz mniej realny Czy Białołęka potrzebuje nowego ratusza? |
# Nessy 02.10.2025 15:27 |
|
Moja rodzina i ja obecnie przebywamy za granicą i rozważamy możliwość skorzystania z kursu zaocznego w szkole Think Global w trybie nauczania na odległość. Jestem bardzo ciekawa, jak to działa w praktyce. Czy ktoś ma realne doświadczenie w nauczaniu tam dzieci? Jak dzieci odbierają lekcje online, czy jest kontakt z nauczycielami i czy rzeczywiście pomagają, gdy coś jest niejasne? Proszę o podzielenie się tą informacją, ponieważ trochę martwię się o adaptację.
|
LINKI SPONSOROWANE
Szukasz kursów do matury? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.