Forum › Wola
# qvertz 19.12.2021 10:08 |
|
Dla mieszkańców tamtych okolic byłoby lepiej, gdyby Warszawa wybudowała w końcu miejski odcinek trasy N-S, który w znakomity sposób połączyłby Chomiczówkę i Bemowo z Ochotą, Włochami i Mokotowem. A kolejne pudło handlowe potrzebne jest chyba tylko korporacjom. Ludzie świetnie sobie bez tego klocka radzą.
|
# dejw 21.12.2021 00:26 |
|
Lepiej to jakby miało tam powstać kolejne osiedle. Z drugiej strony mi to obojętne, bo i tak nawet zakupy spożywcze wykonuję poprzez aplikację. Ostatnio tu przestawiłem się na JOKR, bo wygodnie mi się z niej korzysta, a i cenowo dobrze to wypada. Cena też jest tu bardziej zaletą, a teraz i można nawet kupić tu fajne zastawy prezentowe i to z winem
|
# eMeRyTkA 28.12.2021 18:37 |
|
A ja sie cirsze i juz nie mogę się doczekać! Moi znajomi, starsi ludzie też, bo tam ciut taniej a internet to dla nas jak czarna dziura , oszuści i zarcie byle jakie. Górą KauflandQ NARESZCIE!!!!!!!!!
|
# Renata 21.01.2022 14:30 |
|
mieli oddac w I kwartale, a tam nie widac żeby cokolwiek sie działo?!
|
# AnnnaS 02.03.2022 15:30 |
|
Marzec, ostatni miesiąc pierwszego kwartału, a to właśnie w I kwartale miał być otwarty nowy Kaufland. I co? Ano nic, firma mayland nawet o tym nie myśli!!!!!!!!!!
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.