Forum › Białołęka
Nowe władze dzielnicy- obstawianie
# Hazardzista 22.06.2006 20:48 |
|
Cztery lata temu wzbudziło to duże zainteresowanie-moze powtórzmy totolotek. A moze Echo zorganizuje loterie z nagrodami?
Ja obstawiam ze w nowej radzie (23 osobowej) znajdzie sę 8 radnych PO, 7 Pis, 6 Gospodarności i 2 Sld. Rządzic bedzie Po-Pis z poparcie gospodarności. Wybrani radni to: Pis Stańczyk, Oracz, Ostrowski, Bruliński lub Filipowicz,Włodkowski,Świtalski, Oszmian, Paster lub Zientecka. Po- Kaznowski, Woźniakowska,Bucholski,Pelc- (pozostała czworka to jacys młodzi lub Kozłowski, Pusz i Teresiak). Gospodarność Smoczyński, Majlert, Semetkowski, Witecka plus jakies nowe twarze. SLd Polit i Przybylski. Zarząd: Kaznowski lub Woźniakowska burmistrz, vice Oracz lub Ostrowski i Janik. Przewodniczący rady Smoczyński lub Włodkowski. |
# antyoponiarz 23.06.2006 00:28 |
|
Bruliński hahahahahahahahahaha!!!
|
# kossa 23.06.2006 10:47 |
|
Hazardzista - postawiles jak w rosyjskiej ruletce przy pelnym magazynku. Co do kandydatur to :
PiS-Stańczyk do Rady W-wy,Zientecka (lepiej zeby się nie pokazywała przed oddaniem kluczy od mieszkania )Oracz i Ostrowski mają ambicje,pozostali to mizeria, Po-Kaznowski to płyta przegrana,Wożniakowskado Rady W-wy,Teresiaktak jak Kaznowski, Gospodarność-formacja nieżywych schabów choć Smoczyński i Semetkowski mają doświadczenie jak z innych zrobić ptaka to czas ich już mija.Majlert szkoda słów. Lewica-choc ich nie znam to myśle że ugrają więcej.Ile? też nikt nie wie. Zarząd:Kaznowski i Wożniakowska (przepraszam ale czy Ty dziś spałeś ? )Kaznowski -zero decyzji,Wożniakowska bez kwalifikacji, Widać żeś z PO bo tak ich ustawiasz.O przewodniczącym -brak wiedzy. |
# antyoponiarz 23.06.2006 15:48 |
|
BRULIŃSKI PREMIEREM WESPÓŁ Z LEPPEREM!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHHA
|
# Maria 24.06.2006 07:13 |
|
Tylko nie Ostrowski...już dośc ze swą ekipą namieszał . Czy byliście kiedyś na dyżurach radnych PISu??? Polecam. Z częścią pogadasz jak ze starą kadrą biurokratów komuny, czyli słynne - CO CHCIAŁ??? Inni Cię wysłuchaja ale dla twego świętego spokoju
- a na czym polega ich " interwencja" . No na napisaniu świstka papieru i dalej niech sie dzieje wola boża. Taki prym w nic nie robieniu wiedzie Oracz i Stańczyk. Jeżeli chcesz być idealnie olany to zapraszam na dyżury! |
# Piotr Oracz 24.06.2006 09:37 |
|
Mario, nie pamiętam abym gościł ciebie na swoim dyżurze (jeżeli takie jest twoje prawdziwe imię). Prosze abyś, nie mówiła nieprawdy. Wszystkich którzy chcą się przekonać, jak wygląda jakość kontaktów radnego Oracza z mieszkańcami proszę o kontakt na adres mailowy: poracz@poczta.fm lub o kontakt za pośrednictwem Sekretariatu Rady pok. 123 w ratuszu tel. 0-22-51-03-110, 0-22-51-03-109 w celu umówienia spotkania. W okresie wakacji radni zazwyczaj nie pełnią dyżurów stacjonarnych.
Wielokrotnie starałem sie docierać z informacją o dyżurach do mieszkańców z mojego okręgu poprzez ogłoszenia rozklejane na klatkach. Bardzo cenię sobie kontakt z mieszkańcami, przecież do tego zostałem przez wielu z nich wybrany. Pozdrawiam i zapraszam |
# Piotr Oracz 24.06.2006 09:40 |
|
I jeszcze jedno. Standart obsługi w stylu: Czego? "Co chciał?" jest mi obcy, chociaż doświadczyłem go we wczesnych latach dziecięcych w kraju który nazywał się PRLem.
Naprawdę mój sposób bycia i myślenia jest z innej bajki niż ten który opisuje Maria. Przekonajcie sie! Zapraszam |
# z ul. Pancera 24.06.2006 13:18 |
|
hahaha- owe plakaty radny Piotruś postanowił rozklejać kiedy nie wiadomo było jeszcze czy wybory bedą na wiosnę czy jesień...
Z upodobaniem komentowaliśmy z sąsiadami jak to chłopak POSTANOWIŁ SIĘ UKATYWNIĆ! Szkoda panie radny że w ostatnim momęcie przed wyborami. Na szczeście nasza sprzątczka ( A MIESZKAMY NA PANCERA ) skomentowała to krótko..." Dostał nagle objawienia" i pozdzierała owe nawoływanie do "współpracy przed wyborczej" szybciutko! - Panie radny, Piotrze odejdziesz do historii na Białołece! Poniekąd nie tylko jakaś tam " maria" czy mówi prawde czy też nie...o Twej działalności ale wszyscy wiemy ze się niesprawdziłeś! Szukaj sobie roboty,chłopcze. |
# antypis 25.06.2006 12:57 |
|
OOOO widze że ktoś poruszył kwestię plakatów -" Aktywnego Oracza". Uwaga przestrzegam - będzie szukał sprawce bez ustanku
właczy do poszukiwań nawet władze - by dociec kto chce go usunąć z tak zaszczytnego stanowiska jakim jest radny dzielnicy. Uwaga, to demokracja Cię zdetronizuje , jaśnie panie Oracz. A niech tylko sprzątającym panią się coś stanie ... ( stracą prace ) |
# Piotr Oracz 25.06.2006 23:42 |
|
Szanowni mieszkańcy osiedla Pancera (mojego rodzinnego osiedla) pragnę poinformować, że zaproszenie na swoje dyżury rozklejam zazwyczaj 2 razy w roku (najczęściej w okolicach świąt z życzeniami dla mieszkańców) i robię to od poczatku kadencji 9czyli od 2002 r.). Ostanim razem także było to związane ze Świętami Wielkanocnymi a nie z zawirowaniami co do terminów wyborów (chociaż wtedy i tak termin wyborów samorzadowych i tak był przesądzony).
Radzę uważniej czytać ogłoszenia. Może sie zdarzyć, że ktoś nie zauważy Świąt Wielkiejnocy, ale taka osoba to raczej nie jest mój elektorat. Posrtaram sie zwiekszyć czcionkę ;) Do kontaktu z moją skromną osobą zapraszam jednak wszystkich (szczególnie Pancerniaków). Pozdrawiam wszystkie sprzątające Panie. Naprawdę nic sie nie stanie jak moje zaproszenie powisi chociaż pół dnia. Tyle bzdurnych ogłoszeń na klatkach wisi i nikomu to nie przeszkadza. Spokojnie nie mam takiej władzy i ochoty żeby kogos zwalniać. Ja nie ale prezes spółdzielni to ho ho. |
# playgirl 25.06.2006 23:56 |
|
Ten Piotr Ooooraacz jest taki... poodniecająaącyy.
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 26.06.2006 08:43 |
|
... ale zyciorys ma zabagniony dziecinstwem w PeeReLu.
|
# Wiesia z Mezem 26.06.2006 10:44 |
|
Zebys ty chociaz mial taka piekna karte z dziecinstwa, jak ten mlody dzialacz katolicki z telewizji, Pan Harkal ( przeciez mowimy harkal, a piszemy charkal, rozumiecie to, prawda ?) czy jakos tak, cholera jak goraco - westchnal Moj Maz Edward unoszac leciuchno biodra na wersalce i wkladajac dlon w kalesony, zeby poprawic lepiacy sie do rowu szew...
Wieska ! Piwo, Ruro - ryknal, prezac dlon w sufit w powszechnie znanym gescie zamowienia. Palce mial jakies takie polepione... , nic dziewnego,ze nie mogl ich rozlaczyc, zeby pstryknac zawadiacko na to zamowienie. Jak kiedys... Szkoda. |
# siekierka kurpiowska 26.06.2006 22:33 |
|
Całe szczęście, że co jakiś czas mamy wybory. Forum ożywa znacznie dzięki przypominającym się radnym. Poza tym mamy jedyną możliwość usłyszeć jak dużo nowych obiektów, przedsięwzięć powstanie w naszej dzielnicy. Szkoda jedynie, że tą dzielnicę widzimy tylko w wypowiedziach kandydatów. Puśćmy wodze fantazji...
Wspaniałe wizje sunącego pod białołęcką ziemią metra, cichobieżne tramwaje jadące wzdłuż Światowida, piękne korony drzew( jakby drzewa rosły chwilę?!) osłaniające w parkowych alejkach dzieci, które wyszły na wycieczkę do pobliskiego teatru z publicznego ( bodajże 113) przedszkola.... Dzyń, dzyń... już po wyborach... 8.00 korek na Modlińskiej - jedziemy 50 minut do Grota- nie śpimy kontrola bilecików. |
# prorok-realista 26.06.2006 23:49 |
|
Niedzy marzeniami a antyutopią rozposciera sie obszar realny. Nikt nIGDy nie zbuduje za ponad 100 mln z łmetra dla 65 czy nawet [oby nie!] 100 tys.mieszkancow. Tramwaj czemu, nie to nie takie juz drogie i juz bylo... bialolecka waskotorowka. Most pn predzej czy poznije z pewnoscia -czeka na niego nie tylko Bialoleka lecz i ponad 100 tys. Legionowo.Przedszkola jak mieszkancy beda sie upominac to powstana- tu chyba realne działanie dla samorzadu dzielnicowego- reszta to dzialanie miasta plus srodki z UE. Do tego kolej srednicowa dla zielomej Bialoleki-dlaczego PKP nie miałoby siegnąc po miliony unijnej dotacji- znow silny lobbing Legionowa i okolic. A korony drzew - beda bardzo potrzebne za kilka lat, gdy w sypialmi bedzie potrzebne zycie,ale to znaczy ze je chronic i nasadzac trzeba juz. Teatr nie jest potrzebny- wystarczy oferta BOk, wsparcie sensowne dla lokalnych incjatyw-Bialoleka ma nie konkurowac z oferta W-wy tylko z niej korzystac, podobnie powinna sie otworzyc na pn,korzystac z urokow turystycznych Zegrza, Serocka czy Pułtuska. A w listopadzie beda duże korki na Grota i tak bedziejeszcze 4-5 lat. Potem bedzie juz lepiej ,acz nie cudownie.Na tym swiecie cudownie nigdy nie bedzie, ale probowac warto,
|
# ktoś z realu 27.06.2006 19:42 |
|
Jak to mawiał mój znajomy całej wódki nie wypijesz, wszystkich kobiet nie przelecisz, ale próbować warto...
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.