Forum › Bemowo
# b12345 17.01.2020 10:21 |
|
W okolicy brakuje miejsc parkingowych, mieszkańcy nie mają gdzie parkować, jest coraz gorzej w związku z budową metra, a wydaje się takie kwoty na tężnie zamiast na parkingi???
|
# sha 17.01.2020 14:16 |
|
#b12345 napisał(a) 17.01.2020 10:21 W okolicy brakuje miejsc parkingowych, mieszkańcy nie mają gdzie parkować, jest coraz gorzej w związku z budową metra, a wydaje się takie kwoty na tężnie zamiast na parkingi??? Auto to przywilej a nie obowiązek. Można wykupić płatne miejsce albo jeździć rowerem, komunkacją miejską, hulajnogą, taxi albo autem sharingowym. |
# b12345 17.01.2020 15:48 |
|
Gdzie można wykupić płatne miejsce w okolicy parku i pętli?
Rozumiem, że samochód w gospodarstwie domowym to przywilej, a patrzenie teleskopem po osiedlu to obowiązek? :D |
# m4rcin 18.01.2020 01:31 |
|
Jest to projekt realizowany w ramach budżetu obywatelskiego. Proszę w tym roku zgłosić projekt w sprawie dodatkowych miejsc parkingowych. Może się uda...
|
# I po co te kwiki? 19.01.2020 12:00 |
|
#b12345 napisał(a) 17.01.2020 10:21 Chcesz mieć miejsce postojowe dla swojego samochodu, to kup mieszkanie w budynku wyposażonym w takie miejsca. Nie masz miejsca postojowego, to nie kupuj samochodu. Masz potrzebę jeżdżenia, to korzystaj z komunikacji miejskiej, taksówek, roweru. Analogicznie - jak mam dużo ubrań to potrzebuję kolejnej szafy do ich przechowywania, więc jak kupię tę szafę to będę żądał od miasta, aby mi dobudowało pokój dla niej?W okolicy brakuje miejsc parkingowych, mieszkańcy nie mają gdzie parkować, jest coraz gorzej w związku z budową metra, a wydaje się takie kwoty na tężnie zamiast na parkingi??? W konstytucji prawie każdego państwa na świecie zapisana jest równość obywateli wobec prawa. Ale w konstytucji żadnego państwa na świecie nie ma zapisanego prawa do darmowego miejsca postojowego dla samochodu. |
# mil 19.01.2020 23:08 |
|
#m4rcin napisał(a) 18.01.2020 01:31 Jest to projekt realizowany w ramach budżetu obywatelskiego. Proszę w tym roku zgłosić projekt w sprawie dodatkowych miejsc parkingowych. Może się uda... To nie jest projekt z budżetu partycypacyjnego! |
# polaczek 21.01.2020 14:37 |
|
Nie wiem skad bierzecie te głupoty o tężniach. Na pl Hallera nie czynna w Legionowie nie czynna, wszędzie są zamknięte. jedyna TĘŻNIA jest czynna w parku Sowińskiego.
Może mi ktoś pokaże wyniki badań potwierdzające te cudowne działanie tężni. W Ciechocinku nie maja a co dopiero mówić o tężniach takich jak na pl Hallera. Z tego co się dowiedziałem już w kilku dzielnicach złożyli projekt na TĘŻNIE takie jak na Woli. Zamiast wypisywać głupoty warto zastanowić się dlaczego tyle ludzi przyjeżdża do parku Sowińskiego |
# zjelonek 22.01.2020 12:48 |
|
#b12345 napisał(a) 17.01.2020 15:48 Płatne przy Tesco , a z bezpłatnego parkingu w parku idzie się do pętli 5 minut.Gdzie można wykupić płatne miejsce w okolicy parku i pętli? Rozumiem, że samochód w gospodarstwie domowym to przywilej, a patrzenie teleskopem po osiedlu to obowiązek? :D |
# Nika 01.06.2020 19:01 |
|
Wyjątkowo szkaradny projekt i wykonanie. Trzeba wyjątkowej inteligencji, żeby spieprzyć mieszkańcom fajne dotychczas miejsce wypoczynku i zgarnąć jeszcze niezła kasę. o szkaradztwo straszy, bo wygląda jak szafot, do tego ta guma pod nim, niby w jakim celu? Żeby chyba delektować się jej smrodem, zamiast naturą. Wieża nibywidokowa, przepraszam dla kogo? Wejść się nie da, więc w jakim celu wywaliło 160tys złotych? Żeby zadowolić p.Gręziaka? Brawo geniusze.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.