Forum › Białołęka
Nowa medycyna rodzinna na odkrytej
# patrycja 26.08.2004 09:44 |
|
Co Wy na to?Ma być tylko pediatra i internista bezpłatyny- tylko czy Ci lekarze dobrzy będą??
|
# bart 28.08.2004 09:16 |
|
Widzę, że popierasz pogląd, że jak coś drogie to dobre. Idąc tym tropem nie mozna się dziwić, ze po wejsciu do UE nic nie potaniało, bo ludzie przestaliby to kupowac :-)
|
# JK 29.08.2004 11:33 |
|
Jakoś z wypowiedzi Patrycji nie wynika mi, że popiera ona pogląd, że coś co drogie to dobre.
|
# kocianna 29.08.2004 18:51 |
|
Bardzo lubie Medycyne Rodzinną, i ciesze sie ze powstala tu nowa, bo na Mysliborskiej bardzo ciasno sie robi. Lekarze częto ci sami, co na Swiderskiej albo w innych białołęckich przychodniach, mozna dobrac sobie do swojego gustu, bo paru ich jest... A panie w recepcji przemiłe, co nie zawsze mozna powiedziec o ich kolezankach z uspołecznionej służby zdrowia...
|
# ja 30.08.2004 09:13 |
|
Czy na pewno to jest ta sama Medycyna Rodzinna , co na Myśliborskiej?? - wydaje mi się, że mają inne logo.
|
# LIM 02.09.2004 12:17 |
|
Polecam LuxMed na Racławickiej
|
# Kotkaa 05.09.2004 11:34 |
|
Przechodziłam tam niedawno - rzeczywiście wygląda na to, ze to jakas inna medycyna rodzinna. Ale dobrze, ze w ogóle jest, bo w dostępnych w okolicy przychodniach NFZ robi się sajgon.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.