REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Niedrogie kosmetyki naturalne

# Paulina85

14.06.2021 13:28

Cześć. Szukam jakiegoś dobrego sklepu internetowego oferującego niedrogie kosmetyki. Chodzi mi przede wszystkim o dermokosmetyki. Polecicie jakieś sprawdzone oferty?

# Anna36

16.06.2021 09:28

Polecam Ci płyn micelarny z zieloną herbatą, bo likwiduje z czasem duże podrażnienia, zaczerwienienia. Po maseczce mam czerwony nos praktycznie i gdyby nie płyn to nie wiem, jak bym dała radę. Po goleniu oczywiście obowiązkowo, żeby szybko przywrócić komfort i ograniczyć krwawienie. Z tej serii biorę regularnie e-naturalne.pl.

# Karola55

22.06.2021 12:05

Wszystko jest do domowego SPA https://e-naturalne.pl i dzięki nim zaczęłam nawet kombinować z tworzeniem własnych kosmetyków naturalnych. W ogóle pozytywnie zaskoczyły mnie ceny różnych surowców i to nawet tych spotykanych w kosmetykach premium.

REKLAMA

# Sroka

22.07.2021 12:00

Myślę że w M1 wszystko kupisz bez problemu, jest tam sporo sklepów i drogerie więc wybór jest spory

Agata1984

22.07.2021 20:07

Bardzo fajnie.

# KajaLasek

22.07.2021 20:30

A sprawdzałaś może kosmetyki ecocery? Są w bardzo niskiej cenie i hipoalergiczne więc nadają się dla osób z problemami różnymi.

REKLAMA

# gusia

23.07.2021 09:11

A jakie mają kosmetyki? Tylko kolorówkę?

# Filka

25.07.2021 21:25

Zobacz sobie kosmetyki z Bielendy jaki wybór naturalnych kosmetyków maja, wegańskich...moja ulubiona linia to Eco Nature . W 99 % składniki naturalne
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025