REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Hanka

14.08.2013 14:51

Najważniejsze jest, by dziecko było widoczne. Dlatego ja staram się wybierać takie ubranka by miały one elementy odblaskowe. Zwykle kupuję ubranka na http://balumi.com.plDostrzegłam ten sklep, ponieważ koleżanka kupowała tam ubranka do chrztu dla swoich pociech.

# karinkaaa

11.10.2015 11:03

Ja już pisałam w innym wątku, że dla mnie odblaski to obowiązek już od dawna. Teraz mamy nowe przepisy, a i tak jest sporo ludzi, którzy po ciemku po drogach bez chodników chodzą bez odblasków. Ja dla dzieciaków wzięłam takie zestawy: http://kamizelkaodblaskowa.com.pl/zestawy-odblaskowe/ i jeszcze sprawdziłam czy rzeczywiście odblaski są dobrze widoczne w nocy.

Kuridno

14.10.2015 23:01

Wydaje mi się że chyba lepiej wydać to pięć złotych i swoje dziecko wyposażyć odblaskami. Naprawdę ja zauważyłem że jak jeździłem w ciemnej uliczce jak ludzie chodzili nie mieli odblasku trzeba było cholernie uważać a teraz chodzą i widać wszystko. Nawet te kamizelki teraz jesienne wieczory wcześniejsze to lepiej być widocznym a policja powinna mandaty lepić każdemu w ciemnej uliczce co idzie bez odblasków. Wiem że to może głupie ale może naprawdę zaoszczędzić na wypadkach nerwach stresie jest to jakieś rozwiązanie z sytuacji. Dlatego odblaski powinny być podstawą każdego.

REKLAMA

wlodekher

15.10.2015 11:01

Odblaski dają bardzo dużo. Jechałem ostatnio samochodem, ulicą, gdzie wysiadły lampy. Patrzę co tak dziwnie błyska, czujność mi się włączyła - okazało się, że do przejścia podchodził młody facet. Zauważyłem go tylko po odblaskach (małych bo małych, ale zawsze), które miał na butach.
Taki odblask przecież to jest kilka złotych, a może ustrzec może przed wielkim nieszczęściem. Zwłaszcza teraz, gdy coraz szybciej robi się szaro buro. Pamiętam swego czasu większe firmy robiły takie akcje i rozdawały dzieciakom w szkole odblaski, szkoda, ze tego już nie ma.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni