REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Nie ma konkurencji dla naszej Choszczówki

# Ha, ha, ha!!!

20.04.2010 08:39

Ha, ha, ha!!! Co to za stowarzyszenie, które jeszcze nic nie zrobiło, a już chce od nas pieniędzy. Nikt nie zagrozi prężnej Naszej Choszczówce.

# rodowity warszawiak

25.04.2010 13:56

Pewnie to stowarzyszenie na Bialołęce Dworskiej chce startować w wyborach samorządowych, które przecież niebawem będą. Zawsze się tak robi, że przed wyborami samorządowymi powstają różne organizacje, a potem padają. Jak myślą, że stowarzyszenie im pomoże, to są w błędzie. Kto na nich zagłosuje????? Ja na pewno NIE!!!

# rodowity białołęczanin dworski

25.04.2010 20:05

Ty rodowity warszawiaku, nie. Ale to nie oznacza że plebs nie poprze tego stowarzyszonka. **uje muje dzikie węże. Won wieśniaki!!!

REKLAMA

# jyr

13.05.2010 09:16

Ja poprę.
Doskonale znam ludzi, którzy powołali tą inicjatywę i wiem, że jak niewielu są zaangażowani w sprawy lokalnej społeczności. A Nasza Choszczówka ma również podtekst władzy samorządowej ponieważ jest firmowana przez aktualnego radnego dzielnicy. Czyli odkrycie było marne. Pozdrawiam

# człowiek z Bialołęki

19.05.2010 17:26

A ja ich nie poprę i to zdecydowanie nie poprę. Zaczęli swoją działalność od zbierania od mieszkańców 1% podatku, nie jest to fajne. Poza tym nic dobrego nie zrobili, nikt o nich nie słyszał, chyba że wąski krąg ich sąsiadów. Również pozdrawiam i to serdecznie.

# gryfin

24.05.2010 09:00

Prężna NASZA CHOSZCZÓWKA !!!!!!!!!!!
To zobaczcie jak wyglądają drogi, kto zaprojektował stacje?, przecież zejście z peronu od str. Zawiślańskiej to jakiś ABSURD. Nie reagowanie na rozjeżdżany nasyp kolejowy przez TIRy przy Zielonych Traw. Akcja tzw. Referendum(KTO O O NIM WIEDZIAŁ??) w sprawie stacji. Brak informacji o dalszych losach kanalizacji. Gdzie info. o tak szumnie zapowiadanych ekranach wzdłuż torów. itd.. itd..
Nasza Choszczówka to głównie auto-promocja, realnych działań brak lub też brak informacji.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl