Forum › Białołęka
Nie ma konkurencji dla naszej Choszczówki
# Ha, ha, ha!!! 20.04.2010 08:39 |
|
Ha, ha, ha!!! Co to za stowarzyszenie, które jeszcze nic nie zrobiło, a już chce od nas pieniędzy. Nikt nie zagrozi prężnej Naszej Choszczówce.
|
# rodowity warszawiak 25.04.2010 13:56 |
|
Pewnie to stowarzyszenie na Bialołęce Dworskiej chce startować w wyborach samorządowych, które przecież niebawem będą. Zawsze się tak robi, że przed wyborami samorządowymi powstają różne organizacje, a potem padają. Jak myślą, że stowarzyszenie im pomoże, to są w błędzie. Kto na nich zagłosuje????? Ja na pewno NIE!!!
|
# rodowity białołęczanin dworski 25.04.2010 20:05 |
|
Ty rodowity warszawiaku, nie. Ale to nie oznacza że plebs nie poprze tego stowarzyszonka. **uje muje dzikie węże. Won wieśniaki!!!
|
# jyr 13.05.2010 09:16 |
|
Ja poprę.
Doskonale znam ludzi, którzy powołali tą inicjatywę i wiem, że jak niewielu są zaangażowani w sprawy lokalnej społeczności. A Nasza Choszczówka ma również podtekst władzy samorządowej ponieważ jest firmowana przez aktualnego radnego dzielnicy. Czyli odkrycie było marne. Pozdrawiam |
# człowiek z Bialołęki 19.05.2010 17:26 |
|
A ja ich nie poprę i to zdecydowanie nie poprę. Zaczęli swoją działalność od zbierania od mieszkańców 1% podatku, nie jest to fajne. Poza tym nic dobrego nie zrobili, nikt o nich nie słyszał, chyba że wąski krąg ich sąsiadów. Również pozdrawiam i to serdecznie.
|
# gryfin 24.05.2010 09:00 |
|
Prężna NASZA CHOSZCZÓWKA !!!!!!!!!!!
To zobaczcie jak wyglądają drogi, kto zaprojektował stacje?, przecież zejście z peronu od str. Zawiślańskiej to jakiś ABSURD. Nie reagowanie na rozjeżdżany nasyp kolejowy przez TIRy przy Zielonych Traw. Akcja tzw. Referendum(KTO O O NIM WIEDZIAŁ??) w sprawie stacji. Brak informacji o dalszych losach kanalizacji. Gdzie info. o tak szumnie zapowiadanych ekranach wzdłuż torów. itd.. itd.. Nasza Choszczówka to głównie auto-promocja, realnych działań brak lub też brak informacji. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.