REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

nęka Cię ból kręgosłupa itp - mamy rozwiązanie!

# AVA

23.02.2016 10:20

Centrum Medyczne VERDE zaprasza na leczenie bólu metodami naturalnymi.
Jest to niezwykle skuteczny sposób na pozbycie się uciążliwego bólu i zapewnienie sobie ulgi na długi czas.
Zadzwoń pod warszawski numer telefonu 827-16-12 i zapytaj o ofertę i umów się na wizytę

# dixit

02.03.2016 11:58

Mi na ból kręgosłupa bardzo pomógł masaż leczniczy. Robiłam go tutaj http://medicaspa.pl/nasza-oferta/ masaze/masaze-lecznicze/masaz-leczniczy/ w Warszawie i jestem bardzo zadowolona. Czuje się jak nowonarodzona, a wcześniej nic nie pomagało :)

# povik6

21.04.2017 11:07

Po co leczyć skoro można zapobiegać?! Mi oczy otworzył artykuł o przyczynach bólu kręgosłupa na stronie Adamed Expert i od tamtego czasu przestrzegam podstawowe zasady czy to w kwestii pracy przy komputerze czy codziennym życiu. Nie dbamy o kręgosłup to i później boli..

REKLAMA

# marielka

30.05.2017 09:29

Oczywiście że lepiej zapobiegać niż leczyć ale do momentu kiedy nic się nie dzieje nikt o tym nie myśli, poza tym jak już problemy z kręgosłupem się zaczną za późno na zapobieganie. Wiem z doświadczenia że dobra rehabilitacja znacznie poprawia komfort życia i można się tego bólu praktycznie całkowicie pozbyć. Najlepsze efekty moim zdaniem daje magnetoterapia w Natural Medical i ewentualnie masaże lecznicze.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni