REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Najwyższy czas

# Jurek

23.09.2005 23:40

Prosze Państwa.Zbliża sie cisza.Czas zakonczyc waśnie i spory, który z kandydatów jest lepszy.Niech zdecydują wyborcy.
I jeszcze jeden apel.Białołęczanie, nie zależnie kto wygra wspierajmy go a rozliczmy za 4 lata.
Pozdrawiam

# Przewodniczący

24.09.2005 00:55

Jurku! Teraz jesteśmy zgodni!

# Jurek

24.09.2005 02:14

Spory sa potrzebne.zwłaszcza kiedy dotycza istotnych rzeczy.
Mam nadzieje ze nie spowodują one rozłamów i wasni na tym forum.Można sie sprzeczać czy walczyć o swoje racje i poglądy ale potem trzeba umieć iśc razem na piwo

REKLAMA

# Przewodniczący komisji

24.09.2005 11:08

Dziś odbieram o 12 przyznany mi punkt wyborczy na Białolece w szkole.Jestem z lekka podekscytowany ale nie pękam.Mam nadzieję że ludzie mądrze zagłosują( oby nie na odchodzącą ekipe) ale cicho sza bo jako przewodniczący muszę być neutralny(ale nie jako jeden z wielu ktury odda głos)

# Zwolennik

24.09.2005 23:07

Macie rację chłopaki, ale z Matką Sławka skądś tam to na piwo bym nie poszedł

Matka_Sławka_z_Gdańska

24.09.2005 23:30

Drogi Przewodniczacy. Mama sprawi Ci duzy klopot. Skresli wszytkich. I zostanie Ci spoleczna k..wo kartka, ktorej nie przerobisz zyletka, ani guma, i ktora bedziesz musial policzyc.. ha, ha... ty smieciu za pare zlotych !

REKLAMA

# Pomódlmy się za Matkę_S

25.09.2005 02:06

Panowie, Panie, uwaga! Na forum jest frustrat. Współczucie dla Matki_Sławka_z_Gdańska. Musisz być bardzo nieszczęśliwą osobą. Serio, współczuję.

# siekierka kurpiowska

25.09.2005 10:31

Zaczęło się od tekstu zwolennika zakończenia sporów. Później Zwolennik( chyba podżegania ) sprowokował. Następnie Matka z Gdańska pobłogosławiła Przewodniczącego. Nie ma to jak wspaniała polska kultura wyborcza

# Zwolennik

25.09.2005 11:17

Do Siekierki (dlaczego kurpiowskiej?) - uważam, że niezaleznie od poglądów politycznych i na poszczególne osoby są po pewne granice dyskusji. Niestety niektóre osoby wypowiadajace się na forum dawno je przekroczyły, a już rekordy chamstwa bije osobnik o pseudo "matka itd" (choć niektórzy próbują mu dorównać).
Nawiązując do Jurka nawet po gorącej dyskusji można razem iść na piwo z przeciwnikami politycznymi ale nie z pospolitymi chamami.

REKLAMA

# Zwolennik

25.09.2005 11:22

PS: odrobina prowokacji sprzyja dyskusji inaczej byłoby nudno (patrz sąsiednie fora),

# siekierka kurpiowska

25.09.2005 16:35

Kurpiowska -bo wywodząca się z Kurpi Zielonych. Co do Matki - ja bym z nią na piwo poszedł - choćby po to żeby trochę się posprzeczać

# sąsiad

28.09.2005 03:23

a ja nie. bo to były milicjant i donosiciel

REKLAMA

Matka_Sławka_z_Gdańska

28.09.2005 10:03

''Gdy wszedł do Kafarnaum, zwrócił się do Niego setnik i prosił Go, mówiąc: Panie, sługa mój leży w domu sparaliżowany i bardzo cierpi. I Rzekł mu : Przyjdę i uzdrowię go . Lecz setnik odpowiedział: Panie, nie jestem godzien, abyś wszedł pod dach mój, ale powiedz tylko słowo, a mój sługa odzyska zdrowie. Bo i ja, choć podlegam władzy, mam pod sobą żołnierzy. Mówię temu: Idź! - a idzie; drugiemu: Chodź tu! - a przychodzi; a słudze: Zrób to! - a robi. Gdy to usłyszał, zdziwił się i rzekł do tych, którzy szli za Nim: Zaprawdę powiadam wam: U nikogo w Izraelu nie znalazłem tak wielkiej wiary. Lecz powiadam wam: Wielu przyjdzie ze Wschodu i Zachodu i zasiądą do stołu z Abrahamem, Izaakiem i Jakubem w królestwie niebieskim. (Mt 8:5-11)''
Tak powiada pismo. A ty mowisz, ze nie zasiedziesz. No wieesz ... he, he, he...

# nowe msw

28.09.2005 17:26

ty se Pismem bużki nie wycieraj, mamusia z Feliksa

# głos rozsądku powyborczego

28.09.2005 17:31

a ja ci mówię, zignoruj prowokatora

REKLAMA

# siekierka kurpiowska

29.09.2005 08:57

Mimo cytatów religijnych Matko faworytem Ojca Dyrektora Rydzyka nie będziesz. Z drugiej strony gratuluję wytrwałości w poglądach i przekazywaniu swojej frustracji

Matka_Sławka_z_Gdańska

29.09.2005 10:55

Zwroc prosze uwage, ze nazwa glownego bohatera zostal wycieta i tylko z czystego lenistwa pozostawiono duza litere przy niektorych zwrotach. Z czystego lenistwa. Zeby to bylo jasne. Dla Panstwa.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą