Najwyższy czas
# Jurek 23.09.2005 23:40 |
|
Prosze Państwa.Zbliża sie cisza.Czas zakonczyc waśnie i spory, który z kandydatów jest lepszy.Niech zdecydują wyborcy.
I jeszcze jeden apel.Białołęczanie, nie zależnie kto wygra wspierajmy go a rozliczmy za 4 lata. Pozdrawiam |
# Przewodniczący 24.09.2005 00:55 |
|
Jurku! Teraz jesteśmy zgodni!
|
# Jurek 24.09.2005 02:14 |
|
Spory sa potrzebne.zwłaszcza kiedy dotycza istotnych rzeczy.
Mam nadzieje ze nie spowodują one rozłamów i wasni na tym forum.Można sie sprzeczać czy walczyć o swoje racje i poglądy ale potem trzeba umieć iśc razem na piwo |
# Przewodniczący komisji 24.09.2005 11:08 |
|
Dziś odbieram o 12 przyznany mi punkt wyborczy na Białolece w szkole.Jestem z lekka podekscytowany ale nie pękam.Mam nadzieję że ludzie mądrze zagłosują( oby nie na odchodzącą ekipe) ale cicho sza bo jako przewodniczący muszę być neutralny(ale nie jako jeden z wielu ktury odda głos)
|
# Zwolennik 24.09.2005 23:07 |
|
Macie rację chłopaki, ale z Matką Sławka skądś tam to na piwo bym nie poszedł
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 24.09.2005 23:30 |
|
Drogi Przewodniczacy. Mama sprawi Ci duzy klopot. Skresli wszytkich. I zostanie Ci spoleczna k..wo kartka, ktorej nie przerobisz zyletka, ani guma, i ktora bedziesz musial policzyc.. ha, ha... ty smieciu za pare zlotych !
|
# Pomódlmy się za Matkę_S 25.09.2005 02:06 |
|
Panowie, Panie, uwaga! Na forum jest frustrat. Współczucie dla Matki_Sławka_z_Gdańska. Musisz być bardzo nieszczęśliwą osobą. Serio, współczuję.
|
# siekierka kurpiowska 25.09.2005 10:31 |
|
Zaczęło się od tekstu zwolennika zakończenia sporów. Później Zwolennik( chyba podżegania ) sprowokował. Następnie Matka z Gdańska pobłogosławiła Przewodniczącego. Nie ma to jak wspaniała polska kultura wyborcza
|
# Zwolennik 25.09.2005 11:17 |
|
Do Siekierki (dlaczego kurpiowskiej?) - uważam, że niezaleznie od poglądów politycznych i na poszczególne osoby są po pewne granice dyskusji. Niestety niektóre osoby wypowiadajace się na forum dawno je przekroczyły, a już rekordy chamstwa bije osobnik o pseudo "matka itd" (choć niektórzy próbują mu dorównać).
Nawiązując do Jurka nawet po gorącej dyskusji można razem iść na piwo z przeciwnikami politycznymi ale nie z pospolitymi chamami. |
# Zwolennik 25.09.2005 11:22 |
|
PS: odrobina prowokacji sprzyja dyskusji inaczej byłoby nudno (patrz sąsiednie fora),
|
# siekierka kurpiowska 25.09.2005 16:35 |
|
Kurpiowska -bo wywodząca się z Kurpi Zielonych. Co do Matki - ja bym z nią na piwo poszedł - choćby po to żeby trochę się posprzeczać
|
# sąsiad 28.09.2005 03:23 |
|
a ja nie. bo to były milicjant i donosiciel
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 28.09.2005 10:03 |
|
''Gdy wszedł do Kafarnaum, zwrócił się do Niego setnik i prosił Go, mówiąc: Panie, sługa mój leży w domu sparaliżowany i bardzo cierpi. I Rzekł mu : Przyjdę i uzdrowię go . Lecz setnik odpowiedział: Panie, nie jestem godzien, abyś wszedł pod dach mój, ale powiedz tylko słowo, a mój sługa odzyska zdrowie. Bo i ja, choć podlegam władzy, mam pod sobą żołnierzy. Mówię temu: Idź! - a idzie; drugiemu: Chodź tu! - a przychodzi; a słudze: Zrób to! - a robi. Gdy to usłyszał, zdziwił się i rzekł do tych, którzy szli za Nim: Zaprawdę powiadam wam: U nikogo w Izraelu nie znalazłem tak wielkiej wiary. Lecz powiadam wam: Wielu przyjdzie ze Wschodu i Zachodu i zasiądą do stołu z Abrahamem, Izaakiem i Jakubem w królestwie niebieskim. (Mt 8:5-11)''
Tak powiada pismo. A ty mowisz, ze nie zasiedziesz. No wieesz ... he, he, he... |
# nowe msw 28.09.2005 17:26 |
|
ty se Pismem bużki nie wycieraj, mamusia z Feliksa
|
# głos rozsądku powyborczego 28.09.2005 17:31 |
|
a ja ci mówię, zignoruj prowokatora
|
# siekierka kurpiowska 29.09.2005 08:57 |
|
Mimo cytatów religijnych Matko faworytem Ojca Dyrektora Rydzyka nie będziesz. Z drugiej strony gratuluję wytrwałości w poglądach i przekazywaniu swojej frustracji
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 29.09.2005 10:55 |
|
Zwroc prosze uwage, ze nazwa glownego bohatera zostal wycieta i tylko z czystego lenistwa pozostawiono duza litere przy niektorych zwrotach. Z czystego lenistwa. Zeby to bylo jasne. Dla Panstwa.
|
LINKI SPONSOROWANE