REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Najtańsze taxi w Warszawie

# krkkds2

20.07.2016 19:50

Ostatnimi czasy badałem sytuacje taksówek u nas w stolicy w Warszawie, jeździłem paroma taksówkami w ciągu 2 tygodni i wyszło mi że oferta iTaxi jest najtańsza i najlepsza jeśli chodzi o całokształt w Warszawie ! Sami zobaczcie na ich aktualną ofertę cenową, http://itaxi.pl/taxi-warszawa/ niesamowita jest !

# Gustaw

26.11.2019 22:20

szukając korporacji do siebie do firmy przerabiałem kilka przejazdów z różnymi korporacjami, potem też negocjowałem warunki na korzystniejsze wiadomo, w każdy razie najtansza jest free now co mnie trochę zaskoczyło, bo flote samochodową mają w miarę nową, licencjonowanych taksówkarzy, samochody zawsze czyste, ubezpieczenie w pakiecie i zestawienie faktur na koniec mc. Aplikacją zamawiane są przejady, ktore są zawsze punktualne, czego nie mogę powiedzieć o innych korporacjach taksówkaskich. Więc ja polecam zdecydowanie free now.

# rachciach

13.12.2019 09:44

Będąc w Wawie przejazdem korzystałem z opti taxi, jak sobie przeliczyłem kilka ofert różnych firm to wtedy u nich wychodziło najtaniej a jeszcze dostałem kupon ze zniżką na następny kurs

REKLAMA

Milicent

13.12.2019 12:55

Na taksówkach już wiele razy się przejechałam, kierowca zobaczył mnie z walizką i nagle dostało mi się trasę widokową po całym mieście. Zdecydowanie bardziej wolę Free Now czy Ubera...

# kleos

31.12.2019 10:57

Ja tam jezdze z freenow i wszystko jest git. Apka jest, licencja, rozliczenie miesieczne na firme ;)

# Transport na Lotnisko

03.02.2020 00:52

Transport na Lotnisko Warszawa Chopina, Okęcie i Modlin oferuje transfery lotniskowe obejmujące transport na lotnisko Chopina oraz Warszawa Modlin. Gwarantujemy punktualność i wysoka jakość ...

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni