Forum › Warszawa
Najtańsze taxi w Warszawie
# krkkds2 20.07.2016 19:50 |
|
Ostatnimi czasy badałem sytuacje taksówek u nas w stolicy w Warszawie, jeździłem paroma taksówkami w ciągu 2 tygodni i wyszło mi że oferta iTaxi jest najtańsza i najlepsza jeśli chodzi o całokształt w Warszawie ! Sami zobaczcie na ich aktualną ofertę cenową, http://itaxi.pl/taxi-warszawa/ niesamowita jest !
|
# Gustaw 26.11.2019 22:20 |
|
szukając korporacji do siebie do firmy przerabiałem kilka przejazdów z różnymi korporacjami, potem też negocjowałem warunki na korzystniejsze wiadomo, w każdy razie najtansza jest free now co mnie trochę zaskoczyło, bo flote samochodową mają w miarę nową, licencjonowanych taksówkarzy, samochody zawsze czyste, ubezpieczenie w pakiecie i zestawienie faktur na koniec mc. Aplikacją zamawiane są przejady, ktore są zawsze punktualne, czego nie mogę powiedzieć o innych korporacjach taksówkaskich. Więc ja polecam zdecydowanie free now.
|
# rachciach 13.12.2019 09:44 |
|
Będąc w Wawie przejazdem korzystałem z opti taxi, jak sobie przeliczyłem kilka ofert różnych firm to wtedy u nich wychodziło najtaniej a jeszcze dostałem kupon ze zniżką na następny kurs
|
Milicent 13.12.2019 12:55 |
|
Na taksówkach już wiele razy się przejechałam, kierowca zobaczył mnie z walizką i nagle dostało mi się trasę widokową po całym mieście. Zdecydowanie bardziej wolę Free Now czy Ubera...
____________________ https://www.tomikowski.pl/ |
# kleos 31.12.2019 10:57 |
|
Ja tam jezdze z freenow i wszystko jest git. Apka jest, licencja, rozliczenie miesieczne na firme ;)
|
# Transport na Lotnisko 03.02.2020 00:52 |
|
Transport na Lotnisko Warszawa Chopina, Okęcie i Modlin oferuje transfery lotniskowe obejmujące transport na lotnisko Chopina oraz Warszawa Modlin. Gwarantujemy punktualność i wysoka jakość ...
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.