REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# kelt

13.11.2015 10:15

Chcecie zobaczyć najbrzydszą uliczkę Bemowa? idźcie na Szobera rewir szanownego radnego Gręziaka

# stachu

13.11.2015 10:38

Przynudzasz już.

# kelt

13.11.2015 12:07

zwracam uwagę na ważne sprawy, no ale, jak ktoś ma to gdzieś to nic nie poradzę

REKLAMA

# stachu

13.11.2015 12:09

Piszesz o tej Szobera pod każdym artykułem o Bemowie. Jesteś nudny, niewiarygodny i żałosny. I na dodatek pewnie jesteś członkiem PO.

# kelt

13.11.2015 17:18

haha, niewiarygodny ? To przejdź się na tą ulicę zobacz, jaka jest estetyczna, jakie ładne chodniki, krawężniki. Nie jestem za Peło, więc twoje takie gadanie bezpodstawne ulatuje gdzieś w kosmos

# stachu

13.11.2015 17:21

To się wyprowadź do Wilanowa. Albo kup puszkę farby i zamaluj bohomazy. I przestań wypisywać o tej Szobera bo jesteś NUDNY!

REKLAMA

# dhsfh

13.11.2015 20:09

O przepraszam, zostało jeszcze parę domków na starej Górczewskiej!

# Górce

14.11.2015 00:38

To ja w takim razie zapraszam na ul.Marynin, gdzie nie ma chodników, nawierzchni ....

# kelt

14.11.2015 02:41

Stachu ja nigdy nie przestanę, zaczne zwoływać grupę robocza która bedzie analizowała cała pracę radnych, którzy zadeklarowali, ze coś zrobią dla tej cześci Jelonek
Nie bój nie zapomnimy będziemy przypominac o nieróbstwie kłamstwach pseudo radnych
o dyzmach tego osiedla

REKLAMA

# stachu

14.11.2015 18:12

To męcz radnych a nie trollujesz, wypisując pod artykułami swoje nudne komentarze o tej ulicy. Idź do radnego i mu to powiedz a nie wyżywasz się stukając w klawiaturę.

# Viola

17.11.2015 07:26

HGW zapowiedziała budowę trasy NS i S7 w latach 2021-2030 i pewnie przy tej okazji powstanie chodnik i droga na Maryninie.Ma tam być wybudowany jeden z większych węzłów drogowych w Polsce,który połączy trzy trasy-istniejącą al.Obrońców Grodna,trasę NS i wylotówkę na Gdańsk

# wiem

17.11.2015 12:24

Viola nie fanzol, trasami szybkiego ruchu od a do z zajmuje się GDDKiA. I tu jest całe nieszczęście, anonimowi urzędnicy tzw. gdaki / jak tam proces p.D - miłośnika Kossaków? / fundują nam paraliż decyzyjny co do terenów na Bemowie na wiele lat. Potem mam zdziwienie, że pod oknami funkcjonuje nam tor wyścigowy dla tir-ów jako część trasy Lizbona - Władywostok. Miasto ma g.... do gadania. Kasą dzielą dużo wyżej. Aby nie było głupich komentarzy - decyzję o trasie S8 klepnięto bezmyślnie i woluntarystycznie za prezydentury stołecznej L.Kaczyńskiego.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024