Forum › Bemowo
# kelt 13.11.2015 10:15 |
|
Chcecie zobaczyć najbrzydszą uliczkę Bemowa? idźcie na Szobera rewir szanownego radnego Gręziaka
|
# stachu 13.11.2015 10:38 |
|
Przynudzasz już.
|
# kelt 13.11.2015 12:07 |
|
zwracam uwagę na ważne sprawy, no ale, jak ktoś ma to gdzieś to nic nie poradzę
|
# stachu 13.11.2015 12:09 |
|
Piszesz o tej Szobera pod każdym artykułem o Bemowie. Jesteś nudny, niewiarygodny i żałosny. I na dodatek pewnie jesteś członkiem PO.
|
# kelt 13.11.2015 17:18 |
|
haha, niewiarygodny ? To przejdź się na tą ulicę zobacz, jaka jest estetyczna, jakie ładne chodniki, krawężniki. Nie jestem za Peło, więc twoje takie gadanie bezpodstawne ulatuje gdzieś w kosmos
|
# stachu 13.11.2015 17:21 |
|
To się wyprowadź do Wilanowa. Albo kup puszkę farby i zamaluj bohomazy. I przestań wypisywać o tej Szobera bo jesteś NUDNY!
|
# dhsfh 13.11.2015 20:09 |
|
O przepraszam, zostało jeszcze parę domków na starej Górczewskiej!
|
# Górce 14.11.2015 00:38 |
|
To ja w takim razie zapraszam na ul.Marynin, gdzie nie ma chodników, nawierzchni ....
|
# kelt 14.11.2015 02:41 |
|
Stachu ja nigdy nie przestanę, zaczne zwoływać grupę robocza która bedzie analizowała cała pracę radnych, którzy zadeklarowali, ze coś zrobią dla tej cześci Jelonek
Nie bój nie zapomnimy będziemy przypominac o nieróbstwie kłamstwach pseudo radnych o dyzmach tego osiedla |
# stachu 14.11.2015 18:12 |
|
To męcz radnych a nie trollujesz, wypisując pod artykułami swoje nudne komentarze o tej ulicy. Idź do radnego i mu to powiedz a nie wyżywasz się stukając w klawiaturę.
|
# Viola 17.11.2015 07:26 |
|
HGW zapowiedziała budowę trasy NS i S7 w latach 2021-2030 i pewnie przy tej okazji powstanie chodnik i droga na Maryninie.Ma tam być wybudowany jeden z większych węzłów drogowych w Polsce,który połączy trzy trasy-istniejącą al.Obrońców Grodna,trasę NS i wylotówkę na Gdańsk
|
# wiem 17.11.2015 12:24 |
|
Viola nie fanzol, trasami szybkiego ruchu od a do z zajmuje się GDDKiA. I tu jest całe nieszczęście, anonimowi urzędnicy tzw. gdaki / jak tam proces p.D - miłośnika Kossaków? / fundują nam paraliż decyzyjny co do terenów na Bemowie na wiele lat. Potem mam zdziwienie, że pod oknami funkcjonuje nam tor wyścigowy dla tir-ów jako część trasy Lizbona - Władywostok. Miasto ma g.... do gadania. Kasą dzielą dużo wyżej. Aby nie było głupich komentarzy - decyzję o trasie S8 klepnięto bezmyślnie i woluntarystycznie za prezydentury stołecznej L.Kaczyńskiego.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.