Forum › Legionowo i Jabłonna
# moherowy ninja 13.05.2012 12:01 |
|
Prezydent Smogorzewski nie powinien przyznać koncesji na sprzedaż alkoholu w bezpośrednim sąsiedztwie miejsca kultu religijnego oraz przedszkola.To co wyrabia Platforma Obywatelska w Legionowie to skandal!
|
# filcowy ninja :) 13.05.2012 15:25 |
|
moherowy, poczytaj sobie prawo miejscowe to się dowiesz, że koncesja przyznana jest zgodnie z prawem. Przedszkola nie ma na liście punktów w pobliżu których nie może być sprzedawany alkohol, a dom w którym mieszkają zakonnice miejscem kultu religijnego nie jest...
|
# moherowy ninja 14.05.2012 15:56 |
|
Przedszkolaki nie powinny być narażone na oglądanie i wysłuchiwanie pijackich ekscesów pod sklepem i w jego pobliżu.
Dom zakonny jest miejscem kultu religijnego ponieważ codziennie odprawiane są tam Msze Św. Prawo miejscowe jest głupie więc należy to zmienić.Smogorzewski sam powinien zadbać o najmłodszych mieszkańców miasta i siostry zakonne.Przestało mu już zależeć na "dobrym" wizerunku? |
# filcowy ninja :) 14.05.2012 17:44 |
|
No to może zamknijmy wszystkie przedszkola bo po ulicach chodzą czasem ludzie, którzy głośno przeklinają. albo pozamykajmy dzieci gdzieś na odludziu bo jeszcze kogoś pijanego zobaczą. Logika zakazów prowadzenia sprzedaży alkoholu w pobliżu niektórych miejsc jest taka, że uczeń np. podstawówki czy gimnazjum mógłby namówić pijaczka, żeby mu piwo kupił i potem je wypić. przedszkolaka jakoś nie widzę z butlą jabola w ręku.
Ja się modlę co noc. to mój dom też jest miejscem kultu religijnego? słucham też moherowego radia - to chyba tak. w takim razie żądam zamknięcia tego sklepu co jest obok bo on też sprzedaje alkohol a ja mam w salonie miejsce kultu - jest msza z radia, ja się modlę a na ścianie wisi krzyż... Można władzy nie lubić. Można się jej czepiać. Ale trzeba też myśleć i umieć znaleźć racjonalne argumenty a nie tylko bić pianę dla zasady |
# pińdzia 15.05.2012 14:54 |
|
Tańcowały dwa Mohery,
Jeden duży, drugi mały. Jak ten duży zaczął krążyć, To ten mały nie mógł zdążyć. |
# Paola 15.05.2012 15:57 |
|
#pińdzia napisał(a) 15.05.2012 14:54 Moherowy i Filcowy ninja to mogą być geje i tylko toczą taki pojedynek, który dominujący będzie w tym związku.Tańcowały dwa Mohery, Jeden duży, drugi mały. Jak ten duży zaczął krążyć, To ten mały nie mógł zdążyć. |
# Kacper 15.05.2012 16:19 |
|
Paola - całe szczęście że dzieci z nich nie będzie, bo moher i filc to w tym przpadku za mało.
|
# Buła 16.05.2012 07:59 |
|
#Kacper napisał(a) 15.05.2012 16:19 To świntuszki, jak to sobie sprytnie wykombinowali.Paola - całe szczęście że dzieci z nich nie będzie, bo moher i filc to w tym przypadku za mało. |
# moherowy ninja 18.05.2012 14:49 |
|
Problem polega na tym że Platforma Obywatelska i jej członkowie stosuje prawo i jego przepisy wg. własnego uznania i interesu. Premier Tusk walczy z dopalaczami i zamyka sklepy w interesie społecznym, prezydent Smogorzewski lekką ręką w interesie "społecznym" wydaje pozwolenia na handel alkoholem w Legionowie.Nieważne przedszkole, siostry zakonne, szkoła, liceum... Liczy się zysk i znajomości. Ludzie się budzą, to się niedługo skończy.
|
# Aneta 18.05.2012 18:08 |
|
#moherowy ninja napisał(a) 18.05.2012 14:49 Jak ci alkohol przeszkadza to idź do klubu anonimowych alkoholików, a nie tu na forum śmiecisz pijaczyno jedna.Problem polega na tym że Platforma Obywatelska i jej członkowie stosuje prawo i jego przepisy wg. własnego uznania i interesu. Premier Tusk walczy z dopalaczami i zamyka sklepy w interesie społecznym, prezydent Smogorzewski lekką ręką w interesie "społecznym" wydaje pozwolenia na handel alkoholem w Legionowie.Nieważne przedszkole, siostry zakonne, szkoła, liceum... Liczy się zysk i znajomości. Ludzie się budzą, to się niedługo skończy. |
# moherowy ninja 18.05.2012 21:34 |
|
Aneta - Twój poziom kultury i języka poraża.Tak się składa że jestem abstynentem, z tego co się orientuję Twój pryncypał wręcz przeciwnie.
|
# Kum 19.05.2012 07:33 |
|
#moherowy ninja napisał(a) 18.05.2012 21:34 Moherku może i jesteś abstynentem - niezbadane są wyroki Boskie - ale powiedz ile jest 2+2=?Aneta - Twój poziom kultury i języka poraża.Tak się składa że jestem abstynentem, z tego co się orientuję Twój pryncypał wręcz przeciwnie. |
# moherowy ninja 20.05.2012 00:34 |
|
Poziom komentarzy jest tak prymitywny że aż dziw bierze że wiecie jak włączyć komputer a co dopiero skorzystać z internetu... Wasza lewacka gorliwość poraża.Czekam na kolejne prostackie wpisy.Ubaw mam z Was niezły ;)
|
# filcowy ninja :) 20.05.2012 07:41 |
|
Poziom komentarzy celowo został obniżony, aby zwolennicy PIS zrozumieli przekaz.
|
# Paola 20.05.2012 09:01 |
|
#filcowy ninja :) napisał(a) 20.05.2012 07:41 Rozumiem filcowy, że cię ciągnie do tego moherowego, ale idźcie z tymi zalotami na stronę, żeby chociaż dzieci nie oglądały tej waszej miłości.Poziom komentarzy celowo został obniżony, aby zwolennicy PIS zrozumieli przekaz. |
# Tomo 20.06.2012 21:52 |
|
Jak "Mordziata" miała blaszak, to jakoś to znosili, ale że się jej poprawia, to nie mogą ścierpieć.... Mohery zawistne... Brawo Pani Mordziata(ksywka odziedziczona po poprzedniku we wcześniejszej lokalizacji sklepu).
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.