Forum › Warszawa
na randkę do teatru?
# Pawell44 12.04.2019 19:16 |
|
Jakie spektakle polecacie na randkę? Zastanawiałem się nad zabraniem dziewczyny na spektakl Eva do Rampy. Myślicie, że dziewczynie się spodoba? Spotykamy się krótko ale wiem, że teatr lubi i często chodzi.
|
# Janika 29.04.2019 15:15 |
|
Uważam, że wyjście do Teatru jest świetnym pomysłem na randkę, tym bardziej na początku związku;) Poza tym, Rampa też jest dobrym rozwiązaniem, byłam na kilku ich spektaklach i zawsze jestem pod wrażeniem samego spektaklu, scenografii, organizacji :)
|
# Minia 16.12.2019 02:33 |
|
W Rampie mają już otwartą sprzedaż na spektakle po Nowym Roku, udało mi się zarezerwować bilety na kilka z nich i już nie mogę się doczekać. A w Marcu wybieram się na Jesus Christ Superstar :)
|
# beonita 16.12.2019 15:11 |
|
Ogólnie wyjście do teatru to fajny i niebanalny pomysł. Bez względu na to, jaki to będzie teatr. No może jedynie warto poczytać recenzje przed pójściem, żebyście oboje tam nie zasnęli ;)
|
# Gonzo555 17.12.2019 10:12 |
|
Randka w teatrze to świetny pomysł! Co prawda nie polecam na jedną z pierwszych, bo wtedy ciężko się skupić, ale warto. To także jedna z tych okazji, kiedy możemy mieć okazję zobaczenia ukochanej https://milenaplatek.pl/sukienki-zabot-eleganckie/ i innych wieczorowych cudach. Warto!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.