REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Na jakie wydarzenia i koncerty warto się wybrać?

# Bozek

01.02.2022 12:24

Hej!
Właśnie zastanawiam się na jakie ciekawe koncerty i wydarzenia w tym roku warto będzie się wybrać, które będą odbywały się w Polsce. Macie może dla mnie jakieś ciekawe propozycje i też opcje na które sami/same planujecie się wybrać. Jakoś ostatnio mocno się zasiedziałem jednak przyszedł czas żeby to w końcu zmienić. Liczę na Wasze propozycje i może akurat zrobi się jakaś fajna lista zeby inni tez skorzystali

# Siks

01.02.2022 12:49

No tak nie ma co siedzieć skoro tak dużo się dzieje, jeżeli chodzi o wybór ciekawych wydarzeń na które warto się wybrać to zdecydowanie polecam koncerty http://www.ebilet.pl/artysta/krzysztof-zalewski/ Ja jestem ogromną fanką i już nie mogę się doczekać, aż będę mogła go usłyszeć na żywo. To najświeższa trasa także jak też lubicie jego twórczość i chcielibyście się wyrwać wieczorem na takie wydarzenie to jak najbardziej polecam czuję że będzie mega :D

# soho

17.10.2022 14:12

Ostatnio byłam na koncercie Hansa Zimmera, dowiedziałam się w sumie przypadkiem na https://codziennypoznan.pl/ i w sumie tam zawsze szukam informacji na temat nadchodzących wydarzeń

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl