Forum › Bielany
# Marian 01.12.2023 16:43 |
|
Nie narzekajcie. W Łazienkach to samo albo błoto albo buty i spodnie w kurzu po kolana.
No takiego mamy w Wawie gospodarza. |
# Lolek 02.12.2023 09:38 |
|
#Marian napisał(a) 01.12.2023 16:43 Nie narzekaj. Warszawa wygrywa miedzynarodowe plebiscyty. O czym nawet pisano w TVPInfo.Nie narzekajcie. W Łazienkach to samo albo błoto albo buty i spodnie w kurzu po kolana. No takiego mamy w Wawie gospodarza. Turyści: Warszawa lepsza niż Porto czy Ateny. Pobiła rekord w prestiżowym rankingu Więc od gospodarza grzecznie się odstosunkuj dzbanie. |
# Przewodnik po Warszawie 02.12.2023 10:04 |
|
Jak miasto w ktorym nie ma nawet porzadnego parkingu dla autokarow wygralo plabiscyt turystyczny?
|
# Blofeld 02.12.2023 10:31 |
|
Wygrali plebiscyt na skansen chyba. Wszystko zależy jakie kryteria się bierze pod uwagę. A prawda jest taka, że chodzi głównie o starówkę, zamek królewski, wilanów, parę knajp etc. I żadna to zasługa owego gospodarza. Jak pamiętam to akurat te obiekty (za wyjątkiem wilanowa) to zostały odbudowane w PRL (a zniszczyli je Niemcy - co także trzeba przypomnieć, a nie zadni tam naziści - kosmici). Jeszcze aby takim hitem był plac 5 rogów - jedna wielka patelnia z betonu z kałuża w środku lub jakaś tam kładka rowerowa za kosmiczny szmal. Takie są fakty i bynajmniej nie mam na myśli pewnego programu w pewnej zagranicznej polskojęzycznej tv
|
# Lolek 02.12.2023 11:34 |
|
#Przewodnik po Warszawie napisał(a) 02.12.2023 10:04 Parkingów dla autokarów jest mnóstwo. Wystarczy wpisać w Google.Jak miasto w ktorym nie ma nawet porzadnego parkingu dla autokarow wygralo plabiscyt turystyczny? Ale chyba Pan Pzewodnik pomylił Warszawę z Pierdziszewem Dolnym. |
# Marian 02.12.2023 14:16 |
|
#Przewodnik po Warszawie napisał(a) 02.12.2023 10:04 Ja znam tylko dwa Stadion i może pod PKiNem.Jak miasto w ktorym nie ma nawet porzadnego parkingu dla autokarow wygralo plabiscyt turystyczny? Parkingów dla autokarów jest mnóstwo. Wystarczy wpisać w Google. Ale chyba Pan Pzewodnik pomylił Warszawę z Pierdziszewem Dolnym. To rzeczywiście mnóstwo. |
# Zuzanek 02.12.2023 16:09 |
|
I miejsce dla 4 autokarow pod wiaduktem WZ na Mariensztacie.
|
# Mieszkaniec Wrzeciona 03.12.2023 09:39 |
|
Ta Lacek to w niczym nigdy nie widzi możliwości. Jej nazwisko kojarzy mi się tylko i wyłącznie z odmowami i tłumaczeniem, że czegoś się nie da. Skąd ona się wzięła i po co nam ona na Bielanach? Nie można zastąpić jej kimś zaangażowanym i sensownym?
|
# Dryf 03.12.2023 11:02 |
|
#Mieszkaniec Wrzeciona napisał(a) 03.12.2023 09:39 Ta Lacek to w niczym nigdy nie widzi możliwości. Jej nazwisko kojarzy mi się tylko i wyłącznie z odmowami i tłumaczeniem, że czegoś się nie da. Skąd ona się wzięła i po co nam ona na Bielanach? Nie można zastąpić jej kimś zaangażowanym i sensownym? Zdaje się że przyjechała do stolicy ze wsi pod Stoczkiem Łukowskim (woj.lubelskie). |
# Rydzyk 03.12.2023 12:55 |
|
#Mieszkaniec Wrzeciona napisał(a) 03.12.2023 09:39 Dla Ciebie to jest Pani Lasek.Ta Lacek to w niczym nigdy nie widzi możliwości. Jej nazwisko kojarzy mi się tylko i wyłącznie z odmowami i tłumaczeniem, że czegoś się nie da. Skąd ona się wzięła i po co nam ona na Bielanach? Nie można zastąpić jej kimś zaangażowanym i sensownym? Vice przyjechał z Łódzkiego więc same słoje rządzą nami. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.