Forum › Wola
# Kolo 12.02.2024 23:48 |
|
Co niektórzy chcieli być cwanszy i przecwaniakowali. Na własne życzenie zafundowali sobie skansen i teraz nie tylko nie wymienia okna, rynny, nie pomaluja balustrady, nie zamontuje daszka nadcwejsvuem etc to nawet nie postawią budy dla psa czy karmnika. Nie mówiąc o placu zabaw czy postawieniu ławki etc. I bardzo dobrze - niech to będzie przestrogą dla innych którzy by chcieli "mieć ciastko i zjeść ciastko". Coś jest zawsze za coś i myślę, że już niedługo będą pluć sobie w brodę. Te budynki są generalnie dość kiepskiej jakości i wymagają dużych nakładów inwestycyjnych. Zamieszkują je głównie starsi ludzie i już teraz mają problem z remontami. Teraz koszty wzrosną wykladniczo, bo wszystko trzeba uzgadniać z konserwatorem, w tym konkretny rodzaj materiałów. A to kosztuje i to bardzo dużo. W efekcie zrobia się z tych budynków slumsy. I dobrze. Niech to będzie nauczka na przyszłość dla podobnych pomysłów.
|
# Arpa61 16.02.2024 10:52 |
|
Krótko; miałem zaszczyt poznać Bohdana Lacherta. Ale to inna historia. Pozdrawiam mieszkańców dzielnicy Muranów. Wszystkich.
|
# Kolo 18.02.2024 18:57 |
|
A ja byłem na koncercie Michaela Jacksona i miałem paszport Polsatu. I co w związku z tym.
|
# Ktoś 09.03.2024 11:50 |
|
I bardzo dobrze.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.