Forum › Bielany
# R17 12.03.2015 17:26 |
|
A nie moglibyście tak z ciekawości napisać jednak o jakie miejsce chodzi? Tzn jest to serwis Bielan więc jak się coś pojawia to wiadomo, że dotyczy Bielan niczego innego. Ale dzielnica to +32km2 powierzchni czyli nie mało. Taki news niczego nie obrazuje.
|
# Pamięć RAM 12.03.2015 17:51 |
|
#R17 napisał(a) 12.03.2015 17:26 A nie moglibyście tak z ciekawości napisać jednak o jakie miejsce chodzi? Tzn jest to serwis Bielan więc jak się coś pojawia to wiadomo, że dotyczy Bielan niczego innego. Ale dzielnica to +32km2 powierzchni czyli nie mało. Taki news niczego nie obrazuje. Panie #R17. Masz pan za dużo czasu i włazisz tu na wszystkie fora i się strasznie wymądrzasz na wszelkie możliwe tematy, idź pan na spacer, przytul żonę, kochankę, kota, psa, przeczytaj książkę i nie generuj zer i jedynek binarnych. |
# R17 12.03.2015 18:47 |
|
Widzę, że idioci z onetu zawitali i tutaj. Cóż poradzić ale szczerze nie wypada pisać gdzie mam takie komentarze ale mam w głębokim poważaniu ujmując ładnych słów :) Dureń nie jest mnie w stanie obrazić po prostu w żaden sposób :)
|
# R17 12.03.2015 19:26 |
|
Mimo wszystko proszę się za durnia nie obrażać, po prostu wniosek. Durny wpis no i samo się wyjaśnia dlaczego takie słowo.
|
# Pamięć RAM 13.03.2015 11:05 |
|
#R17 napisał(a) 12.03.2015 18:47 Widzę, że idioci z onetu zawitali i tutaj. Cóż poradzić ale szczerze nie wypada pisać gdzie mam takie komentarze ale mam w głębokim poważaniu ujmując ładnych słów :) Dureń nie jest mnie w stanie obrazić po prostu w żaden sposób :) Głębokie wyrazy ubolewania składam z powodu miernoty umysłu i braku panowania nad emocjami. Ps. Nikogo nie obrażam, nie oceniam, stwierdzam jedynie twarde fakty. Koniec rozmowy. Bez poważania. |
# Benek 13.03.2015 11:20 |
|
To prawda, zgadzam się co do słowa. Pan Er siedemnaście ma za dużo czasu, mądraluje się na każdy temat i jest zwyczajnie arogancki, tak jak dajmy na to niejaki Kamil De, którego wywalono słusznie z telewizyjnej roboty. Reszta bez komentarza, szkoda słów.
|
# R17 13.03.2015 16:14 |
|
Ja pana nie szanuje. Nie za maszt (bo przypuszczam, ze to ta sama osoba) bo nie zgadzac sie ludzka rzecz jak najbardziej wskazana wrecz. Ale wpisy rodem z onetu, durne wpisy swiadcza o piszacych. Stad taki komrntarz nie mam do takich osob szacunku i tyle. Nie moj problem. A emocje? O nie tych brak bo obrazic mnie takie wpisy nie sa w stanie.
"Koniec rozmowy" trzymam za slowo. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.