REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

mięśnie rosną podczas regeneracji? Co wtedy?

Mantyna

25.10.2016 01:44

Hej, rozpoczęłam odchudzanie zupełnie inne niż wcześniej. Po pierwsze trenuje pod okiem wykształconego trenera persolnalnego, który namówił mnie na ćwiczenia siłowe i spodobało mi się. WYtłumaczył mi, że to nie do końca w ćwiczeniu leży siła ale regeneracji, bo my uszkadzamy mięśień po krótce, po to by on się rozrósł w trakcie przerwy. Tylko co w trakcie tej przerwy, leżeć nic nie robić, czy jakoś sobie to urozmaicać?

# Dobromir69

25.10.2016 13:00

Na pewno nie poddawać mięśni wysiłkom w miarę możliwości, choć normalne użytkowanie jak najbardziej wchodzi w grę. Mi dobrze robi sesja w wodzie - jacuzzi albo sauna też. Czasem chodzę też na masaże jakieś specjalistyczne.

# fokstrot

28.10.2016 23:27

specjalistyczne czyli jakie? może jakieś są niedozwolone to lepiej chyba mi będzie wiedzieć :D czy jak pókdę na miejsce to doradzają zawsze czy nasz klient nasz pan i nic nie mówi nikt że tego nie wolno?

REKLAMA

alpaka

18.07.2017 16:21

A bierzecie jakieś odżywki podczas ćwiczeń? Ja ostatnio dowiedziałam się, że w sklepie, w którym kupiłam http://www.dso.pl/spokey-nakolanniki-secure-para-p-4197.html są dostępne też takie preparaty. Jakie macie z nimi doświadczenia?
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni