Forum › Warszawa
mięśnie rosną podczas regeneracji? Co wtedy?
Mantyna 25.10.2016 01:44 |
|
Hej, rozpoczęłam odchudzanie zupełnie inne niż wcześniej. Po pierwsze trenuje pod okiem wykształconego trenera persolnalnego, który namówił mnie na ćwiczenia siłowe i spodobało mi się. WYtłumaczył mi, że to nie do końca w ćwiczeniu leży siła ale regeneracji, bo my uszkadzamy mięśień po krótce, po to by on się rozrósł w trakcie przerwy. Tylko co w trakcie tej przerwy, leżeć nic nie robić, czy jakoś sobie to urozmaicać?
|
# Dobromir69 25.10.2016 13:00 |
|
Na pewno nie poddawać mięśni wysiłkom w miarę możliwości, choć normalne użytkowanie jak najbardziej wchodzi w grę. Mi dobrze robi sesja w wodzie - jacuzzi albo sauna też. Czasem chodzę też na masaże jakieś specjalistyczne.
|
# fokstrot 28.10.2016 23:27 |
|
specjalistyczne czyli jakie? może jakieś są niedozwolone to lepiej chyba mi będzie wiedzieć :D czy jak pókdę na miejsce to doradzają zawsze czy nasz klient nasz pan i nic nie mówi nikt że tego nie wolno?
|
alpaka 18.07.2017 16:21 |
|
A bierzecie jakieś odżywki podczas ćwiczeń? Ja ostatnio dowiedziałam się, że w sklepie, w którym kupiłam http://www.dso.pl/spokey-nakolanniki-secure-para-p-4197.html są dostępne też takie preparaty. Jakie macie z nimi doświadczenia?
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.