REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

medycyna estetyczna - modelka

# LekEst

20.04.2014 23:42

Witam
Poszukiwana jest modelka na warsztaty z zakresu powiększania, modelowania ust, które odbędzie się w Warszawie, pod opieką wykwalifikowanego lekarza - szkoleniowca medycyny estetycznej. Warsztaty odbędą się 24.04.2014 (czwartek).
Cena, którą ponosi pacjentka, jest wyłącznie cena preparatu, czyli 350 zł, także naprawdę warto.
Centrum szkoleniowe ECLEST
Proszę o pilny kontakt lekarz@autograf.pl

# xcss

11.10.2016 11:22

Dużo zabiegów na ciało i twarz ma w ofercie klinika Beauty Skin. Odkryłam ich już dość dawno, jak szukałam dobrego lasera do depilacji. Oni używając Vectusa i rzeczywiście jest dobry, bardzo precyzyjny i bezbolesny. O samych zabiegach, cenach i działaniu jest dużo info na ich stronie beautyskin.com.pl.

# Żaretta

11.10.2016 13:02

Ja natomiast coraz intensywniej przyglądam się klinice Fab Skin, a w szczególności http://fabskin.pl/kriolipoliza-cooltech/ Kto wie - może mi pomoże na moją nadwagę?

REKLAMA

# sabinka

12.05.2017 12:36

Zamykałam naczynka krwionośne na twarzy w warszawskim Beauty Skin. Zamykanie naczynek natychmiastowe, nie mam nawrotów. Przyjmował mnie lekarz medycyny estetycznej. Obsługa profesjonalna, rabaty przy dłuższej współpracy, naprawdę dużo kobiet i mężczyzn :) Bardzo modni panowie chodzą. O wszystkich zabiegach możesz przeczytać na beautyskin.com.pl. Myślę, że znana marka.

# Kamilka75

22.10.2018 16:43

Mi też się kiedyś udało zapisać na zabieg, jako testerka. W moim przypadku to szkolenie sprawiło, że miałam śmieszne usta i doktor Krzysztof Teysler z łódzkiej kliniki Novoderm musiał mi je poprawiać, ale nie mówię, że i te niedoświadczone panie zrobią Wam to samo. Bądźcie jednak ostrożne, bo efektów nie będzie można cofnąć.. ;D .

zesal

05.01.2024 11:21

Zobacz http://www.lotusfitness.pl/czy-medycyna-estetyczna-jest-bezpieczna/ mają dobrą ofertę.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl