Forum › Warszawa
medycyna estetyczna - modelka
# LekEst 20.04.2014 23:42 |
|
Witam
Poszukiwana jest modelka na warsztaty z zakresu powiększania, modelowania ust, które odbędzie się w Warszawie, pod opieką wykwalifikowanego lekarza - szkoleniowca medycyny estetycznej. Warsztaty odbędą się 24.04.2014 (czwartek). Cena, którą ponosi pacjentka, jest wyłącznie cena preparatu, czyli 350 zł, także naprawdę warto. Centrum szkoleniowe ECLEST Proszę o pilny kontakt lekarz@autograf.pl |
# xcss 11.10.2016 11:22 |
|
Dużo zabiegów na ciało i twarz ma w ofercie klinika Beauty Skin. Odkryłam ich już dość dawno, jak szukałam dobrego lasera do depilacji. Oni używając Vectusa i rzeczywiście jest dobry, bardzo precyzyjny i bezbolesny. O samych zabiegach, cenach i działaniu jest dużo info na ich stronie beautyskin.com.pl.
|
# Żaretta 11.10.2016 13:02 |
|
Ja natomiast coraz intensywniej przyglądam się klinice Fab Skin, a w szczególności http://fabskin.pl/kriolipoliza-cooltech/ Kto wie - może mi pomoże na moją nadwagę?
|
# sabinka 12.05.2017 12:36 |
|
Zamykałam naczynka krwionośne na twarzy w warszawskim Beauty Skin. Zamykanie naczynek natychmiastowe, nie mam nawrotów. Przyjmował mnie lekarz medycyny estetycznej. Obsługa profesjonalna, rabaty przy dłuższej współpracy, naprawdę dużo kobiet i mężczyzn :) Bardzo modni panowie chodzą. O wszystkich zabiegach możesz przeczytać na beautyskin.com.pl. Myślę, że znana marka.
|
# Kamilka75 22.10.2018 16:43 |
|
Mi też się kiedyś udało zapisać na zabieg, jako testerka. W moim przypadku to szkolenie sprawiło, że miałam śmieszne usta i doktor Krzysztof Teysler z łódzkiej kliniki Novoderm musiał mi je poprawiać, ale nie mówię, że i te niedoświadczone panie zrobią Wam to samo. Bądźcie jednak ostrożne, bo efektów nie będzie można cofnąć.. ;D .
|
zesal 05.01.2024 11:21 |
|
Zobacz http://www.lotusfitness.pl/czy-medycyna-estetyczna-jest-bezpieczna/ mają dobrą ofertę.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.