Forum › Białołęka
"Matka Sławka z Gdańska" to zboczeniec
# Pogromca 21.08.2005 11:42 |
|
I nie tylko ,ale również debil i dewiant.
|
# Zgadzam się. 21.08.2005 11:45 |
|
To człowiek chory na głowę,wypisujący bzdury w internecie.
|
# BW 24.08.2005 13:59 |
|
Ale inteligentny jest, trzeba przyznać. Inteligentny piekielnie!
|
# Matka_Sławka_z Gdańska 24.08.2005 15:11 |
|
Oj, dziękuję, cała się spłoniłam, aż mnie rozebrało.
|
# duży kot 24.08.2005 15:33 |
|
Ale niestety zawieszona na kilku fobiach i tematach
|
# Lekarz 24.08.2005 20:02 |
|
Jesteś psycholem "Matko_Sławka _ z Gdańska ",psychiatra ci jest potrzebny,ale rozumu i tak ci on nie przywróci.Inteligencja to jest rzecz obca tobie debilu
|
# kora. 25.08.2005 22:05 |
|
Jeśli można Matce... coś zarzucić to to że Najwyższy w ramach swych kaprysów dał mu własną wolę którą wykorzystał jak mało kto z naszego forum.Jest ponad inteligentny i to was boli.No bo co boli miernoty ???Ze zapytacie się ilu jest fryzjerów na Białołęce???
Może Ona patrzy inaczej- jak porozumieć się często z durniami?? Potem dla spokoju drwi z Was i tyle.Mnie to bawi ,i zawsze z ciekawością czytam Jej teksty.Sam życzę Jej wiele zdrowia. |
# BW 26.08.2005 00:02 |
|
Pomimo pamiętnego ogórasa i pidżamy - "wybaczam, choć pamiętam" - popieram korę.
I jeszcze jedno - ubierz się, Mateczko, bo toć jesień za pasem... A nerki masz tylko jedne - jak mawiał pewien domorosły myśliciel-amator Aborygenus Marocanus Fioletus (pozdrawiam wtajemniczoną grupę zainteresowaną!) |
# duzy kot 26.08.2005 01:54 |
|
A moim zdaniem nastapił regres w porównaniu do Marginalii Filozoficznych... i silna monotematycznosc[taka skandalicznosc w stylu p. Nieznalskiej]. I duz0 łatwizny- Matko ... recenzje słabych ksiazek sa z reguły tez słabe.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.