REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Markowe ciuchy na przecenach

kutek

25.11.2015 14:20

Gdzie zazwyczaj polujecie na przeceny? Ja w mieście dopiero od niedawna mieszkam także nieobyty jestem

traczka

25.11.2015 14:39

Przeceny jak przeceny, raz sa a raz ich nie ma, takze najlepiej szukac wszedzie, ale taka ciekawostka - w naszym pieknym miescie jest kilka outletow w tym slynne Factory. Polecam Ci wybrac sie do ktoregos z nich. Jedno jest na Annpolu na pewno a drugie w rejonie Ursusa, ale polecam wybrac sie na annopol trasa S8 bo tak jest szybciej :)

Jan Z

30.03.2018 12:49

A może przez internet? Jeśli chodzi o markowe ciuchy, to ja na przykład zaopatruję się w sklepie https://egoistin.pl/ - sklep internetowy, przecen mają dużo (warto śledzić ich fejsbuka, z tego co widzę, tam się na bieżąco komunikaty o rabatach pojawiają), a do tego wszystkie te popularne marki się pojawiają regularnie.

REKLAMA

# marysiamalaka

30.03.2018 12:49

SYF, STRASZNY, nie polecam

# Anka_90

16.10.2023 16:26

Hej!
Jeśli mowa o outletach premium online, to z całą pewnością muszę polecić www.ubierzsie.com. Regularnie przeglądam ich oferty i nie raz udało mi się upolować tam prawdziwe perełki. Mają w asortymencie wiele znanych marek premium, takich jak Guess, Tommy Hilfiger, czy Pinko, i to w naprawdę atrakcyjnych cenach.
Co więcej, często organizują różnego rodzaju promocje i rabaty, dzięki którym można zaoszczędzić jeszcze więcej. Jeśli szukasz miejsca, gdzie można nabyć markowe ubrania bez nadwyrężania domowego budżetu, to zdecydowanie polecam odwiedzić ich stronę.
A Wy, jakie macie doświadczenia z zakupami w outletach online? Może macie jeszcze jakieś inne polecane miejsca?

# Natalaa

28.11.2023 15:12

Raczej nie kupuję w outletach, a jeśli chodzi o przeceny ciuchów to na loola trwa zimowa wyprzedaż i można upolować sporo taniej ładne sukienki.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025