Forum › Warszawa
Markowe ciuchy na przecenach
kutek 25.11.2015 14:20 |
|
Gdzie zazwyczaj polujecie na przeceny? Ja w mieście dopiero od niedawna mieszkam także nieobyty jestem
|
traczka 25.11.2015 14:39 |
|
Przeceny jak przeceny, raz sa a raz ich nie ma, takze najlepiej szukac wszedzie, ale taka ciekawostka - w naszym pieknym miescie jest kilka outletow w tym slynne Factory. Polecam Ci wybrac sie do ktoregos z nich. Jedno jest na Annpolu na pewno a drugie w rejonie Ursusa, ale polecam wybrac sie na annopol trasa S8 bo tak jest szybciej :)
|
Jan Z 30.03.2018 12:49 |
|
A może przez internet? Jeśli chodzi o markowe ciuchy, to ja na przykład zaopatruję się w sklepie https://egoistin.pl/ - sklep internetowy, przecen mają dużo (warto śledzić ich fejsbuka, z tego co widzę, tam się na bieżąco komunikaty o rabatach pojawiają), a do tego wszystkie te popularne marki się pojawiają regularnie.
|
# marysiamalaka 30.03.2018 12:49 |
|
SYF, STRASZNY, nie polecam
|
# Anka_90 16.10.2023 16:26 |
|
Hej!
Jeśli mowa o outletach premium online, to z całą pewnością muszę polecić www.ubierzsie.com. Regularnie przeglądam ich oferty i nie raz udało mi się upolować tam prawdziwe perełki. Mają w asortymencie wiele znanych marek premium, takich jak Guess, Tommy Hilfiger, czy Pinko, i to w naprawdę atrakcyjnych cenach. Co więcej, często organizują różnego rodzaju promocje i rabaty, dzięki którym można zaoszczędzić jeszcze więcej. Jeśli szukasz miejsca, gdzie można nabyć markowe ubrania bez nadwyrężania domowego budżetu, to zdecydowanie polecam odwiedzić ich stronę. A Wy, jakie macie doświadczenia z zakupami w outletach online? Może macie jeszcze jakieś inne polecane miejsca? |
# Natalaa 28.11.2023 15:12 |
|
Raczej nie kupuję w outletach, a jeśli chodzi o przeceny ciuchów to na loola trwa zimowa wyprzedaż i można upolować sporo taniej ładne sukienki.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.