REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Markizy do okien pionowych

# Juta

18.07.2016 23:56

Czy ktoś z was ma taką markizę i może powiedzieć coś więcej o użytkowaniu? Jestem na etapie wyboru i szukam dla sibee jakiegoś fajnego rozwiązania.

# Antosia

19.07.2016 11:58

Juta ja mam w domu i bardzo dobrze się sprawdzają. Chronią nasz dom przed słońcem jak i temperaturą. Zdecydowanie polecam zamontować w domu.

# kamila111

19.07.2016 16:23

#Antosia napisał(a) 19.07.2016 11:58
Juta ja mam w domu i bardzo dobrze się sprawdzają. Chronią nasz dom przed słońcem jak i temperaturą. Zdecydowanie polecam zamontować w domu.

Czy wy tu rozmawiacie o produkcie firmy Fakro? Bo coś słyszałam na ten temat. Antosia jakbyś mogła się podzielić jakimiś uwagami na temat tych markiz to byłoby super. Ja sama mam problem z temperaturą w domu i zastanawiam się jak ugryźć ten temat.

REKLAMA

# Antosia

21.07.2016 01:28

Tak tak chodzi o firmę fakro. Jestem bardzo zadowolona z decyzji kupna i montażu. Kosz spory, ale warto z chociażby dwóch powodów: pierwszy zależy jaką wersję wybierzesz masz w domu obniżoną ilość słońca, ale jednak się przedostaje, więc jest korzyść wiadomo naturalne słońce w domu jest, ale nie razi w oczy, np. dzieci. Jeszcze drugą istotną sprawą jest dla nas temperatura, ponieważ w pokoju gdy wpada żywe słońce zaraz robiło się strasznie gorąco. Teraz ten problem w zasadzie Nas nie dotyczy. :) A czyszczenie nie jest tak trudne jak myśleliśmy na początku. Jak dla nas dobra inwestycja. :)

# TadeuszczyliTadek

28.07.2016 16:11

Fakro ma bardzo fajne takie markizy. Akurat nie mam, ale są w biurze, wktórym pracuje i powiem szczerze, że teraz latem ratują nam życie po prostu

# Antosia

29.07.2016 09:42

Latem na pewno są zbawieniem. Ale zimą też mają korzyści. :)

REKLAMA

# ElaMilocz

30.07.2016 18:41

Fajnie wyglądają te markizy fakro. Ale czy ja dobrze zrozumiałam, że nimi można pilotem sterować?

# Bounty

31.07.2016 14:08

#ElaMilocz napisał(a) 30.07.2016 18:41
Fajnie wyglądają te markizy fakro. Ale czy ja dobrze zrozumiałam, że nimi można pilotem sterować?

No tak, bo montujesz je na zewnątrz okien. Na stronie Farko jest pełny opis.

# malwinaaa

27.09.2018 22:27

Trzeba stawiać na jakość. Markizy chronią przed słońcem, a w moim wypadku również przed śmieciami rzucanymi przez sąsiadów. Tutaj http://www.twojamarkiza.pl mają wiele fajnych rozwiązań. Nie trzeba od razu kupować, można obejrzeć i porównać z konkurencją.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025