Forum › Warszawa
Markizy do okien pionowych
# Juta 18.07.2016 23:56 |
|
Czy ktoś z was ma taką markizę i może powiedzieć coś więcej o użytkowaniu? Jestem na etapie wyboru i szukam dla sibee jakiegoś fajnego rozwiązania.
|
# Antosia 19.07.2016 11:58 |
|
Juta ja mam w domu i bardzo dobrze się sprawdzają. Chronią nasz dom przed słońcem jak i temperaturą. Zdecydowanie polecam zamontować w domu.
|
# kamila111 19.07.2016 16:23 |
|
#Antosia napisał(a) 19.07.2016 11:58 Juta ja mam w domu i bardzo dobrze się sprawdzają. Chronią nasz dom przed słońcem jak i temperaturą. Zdecydowanie polecam zamontować w domu. Czy wy tu rozmawiacie o produkcie firmy Fakro? Bo coś słyszałam na ten temat. Antosia jakbyś mogła się podzielić jakimiś uwagami na temat tych markiz to byłoby super. Ja sama mam problem z temperaturą w domu i zastanawiam się jak ugryźć ten temat. |
# Antosia 21.07.2016 01:28 |
|
Tak tak chodzi o firmę fakro. Jestem bardzo zadowolona z decyzji kupna i montażu. Kosz spory, ale warto z chociażby dwóch powodów: pierwszy zależy jaką wersję wybierzesz masz w domu obniżoną ilość słońca, ale jednak się przedostaje, więc jest korzyść wiadomo naturalne słońce w domu jest, ale nie razi w oczy, np. dzieci. Jeszcze drugą istotną sprawą jest dla nas temperatura, ponieważ w pokoju gdy wpada żywe słońce zaraz robiło się strasznie gorąco. Teraz ten problem w zasadzie Nas nie dotyczy. :) A czyszczenie nie jest tak trudne jak myśleliśmy na początku. Jak dla nas dobra inwestycja. :)
|
# TadeuszczyliTadek 28.07.2016 16:11 |
|
Fakro ma bardzo fajne takie markizy. Akurat nie mam, ale są w biurze, wktórym pracuje i powiem szczerze, że teraz latem ratują nam życie po prostu
|
# Antosia 29.07.2016 09:42 |
|
Latem na pewno są zbawieniem. Ale zimą też mają korzyści. :)
|
# ElaMilocz 30.07.2016 18:41 |
|
Fajnie wyglądają te markizy fakro. Ale czy ja dobrze zrozumiałam, że nimi można pilotem sterować?
|
# Bounty 31.07.2016 14:08 |
|
#ElaMilocz napisał(a) 30.07.2016 18:41 Fajnie wyglądają te markizy fakro. Ale czy ja dobrze zrozumiałam, że nimi można pilotem sterować? No tak, bo montujesz je na zewnątrz okien. Na stronie Farko jest pełny opis. |
# malwinaaa 27.09.2018 22:27 |
|
Trzeba stawiać na jakość. Markizy chronią przed słońcem, a w moim wypadku również przed śmieciami rzucanymi przez sąsiadów. Tutaj http://www.twojamarkiza.pl mają wiele fajnych rozwiązań. Nie trzeba od razu kupować, można obejrzeć i porównać z konkurencją.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.