Forum › Warszawa
# mundek42 30.09.2019 14:13 |
|
wszelkiego rodzaju imprezy blokujace ulice jak parady pochody wiece procesje winny byc tak organizowane aby miasto nie stalo w korkach kto chce pobiegac pojezdzic w jakis bzdurnych wiecach precz za miasto
|
# nie_biegam 30.09.2019 22:23 |
|
Słucham? Jedyny dzień, kiedy można zrobić większe zakupy? ŚMIECHU WARTE!!!
Utrudnianie życia milionom ludzi?? Otóż nie. Jest to utrudnianie życia ludziom, którzy nie potrafią spędzić dnia wolnego z dala od galerii handlowych. Żałosny materiał. Ciekawe, czy parada równości była tak krytykowana... hmmm... |
# BKS 30.09.2019 22:27 |
|
w niedziele wieczorem stałem godzinę w korku przed Łomiankami, mam pytanie do sponsorów bo zarządzających miastem nie ma sensu pytać, więc pytanie do PZU jako głównego sponsora tego maratonu: czy PZU jest dumne z paraliżu miasta na wiele godzin? Może ktoś z marketingu pomyśli czy taka impreza przysporzy firmie sympatyków czy wręcz przeciwnie?
|
# PAN ZBIGNIEW 30.09.2019 23:26 |
|
"Kierowcy" codziennie paralizuja miasto, terroryzując i szykanujac jego mieszkańców, a przy tym zawsze pierwsi jak te świnie kwiczą, że im się niby krzywda dzieje.
|
# marszoman 30.09.2019 23:42 |
|
...A za tydzień kolejne święto biegaczy...czyli Biegnij Warszawo. Czy nie można sobie spokojnie pobiegać w lesie? Znowu centrum będzie blokowane nie tylko dla samochodów, ale również dla komunikacji, ruchu pieszego, rowerowego itp. Myślę, że niedługo bieganie w mieście będzie miało swoje hasło reklamowe: "w zdrowym ciele, zdrowy smog"...
|
# Mallory 02.10.2019 17:32 |
|
Nie tylko niedziela handlowa, ale tez Kino Dzieci i cale mnostwo innych wydarzen kulturalnych. Nie mozna sie bylo dostac do kin na czas.
Jakim prawem kilkadziesiat tysiecy osob utrudnia zycie ponad 1,5 mln pozostalych mieszkancow Warszawy? |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.