REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Aeasing auta używanego Warszawa

# possoonik

25.11.2016 14:21

Szukacie bardzo dobrego auta do kupna ? Jeśli tak to koniecznie zapoznajcie się z ofertą http://www.uzywanejaknowe.pl/finansowanie-ubezpieczenie/leasingujemy-auto w którym znajdziecie bardzo dobrej jakości samochody na sprzedaż, Honda to sprawdzona marka, teraz macie wiele promocji wakacyjnych, skorzystajcie z nich i kupcie wymarzony samochód !

# majkel

05.12.2016 00:37

Jeśli chodzi o auta używane to zamiast brać je w leasing wolę kupić samochód poleasingowy. Takie choćby raiffeisen ma mnóstwo takich samochodów i jest w czym przebierac.

# onder

30.12.2016 19:07

jesli BMW to polecam warszawskie Bawaria Motors BMW, u nas dwa auta tam były kupowane, konkretny dealer maja uta nowe i uzywane

REKLAMA

# Jursik

02.01.2019 14:16

Praktyczne auta ma Toyota. Moim zdaniem warto zdecydowanie się zainteresować ich ofertą. Dobrym miejscem na zakup jest Carolina Toyota Wola. Duży wybór samochodów, rozsądne ceny, miła obsługa

# kamilo

03.01.2019 08:50

jak ktoś przymierza się do zakupu używanego samochodu to najlepszą opcją jest... salon. Żadnych komisów, czy nawet od prywaciarzy. W salonie takim jak carolina toyota włochy masz używane modele samochodów, a przy tym wiesz że zostały one sprawdzone pod każdym względem.

# Kamilaa89

03.01.2019 12:13

#kamilo napisał(a) 03.01.2019 08:50
jak ktoś przymierza się do zakupu używanego samochodu to najlepszą opcją jest... salon. Żadnych komisów, czy nawet od prywaciarzy. W salonie takim jak carolina toyota włochy masz używane modele samochodów, a przy tym wiesz że zostały one sprawdzone pod każdym względem.

Z tym się całkowicie zgodzę. Jednak salony oferują samochody sprawdzone, bezpieczne i komfortowe, a przede wszystkim nie oszukują na temat historii pojazdu. Czyli wiemy, co kupujemy i to jest okej. Też właśnie rozglądam się za Toyotą to pewnie do tego salonu zajrzę

REKLAMA

# MaciekPok

04.01.2019 11:09

Ja kupiłem też auto z salonu i to lepsze rozwiązanie. Teraz szukam właśnie auta dla żony i zastanawiam się nad Yariską też z salonu. Zalet jest dużo więcej niz w przypadku samochodu z typowego komisu

# Misza24

05.02.2019 13:15

Nie wiem jak wy, ale ja kilka razy bym się oszukał właśnie na samochodach kupowanych w skupach albo od prywatnego, często drugiego właściciela. Stąd jestem teraz zdania, że faktycznie auto kupowane w salonie pod względem bezpieczeństwa jest lepszym wyjściem

# Maurrr80

02.09.2019 14:06

Polecam kontakt z https://www.autoefl.pl/ . Używane samochody również można leasingowac, wszystkie wątpliwości rozwieją przedstawiciele firmy. Klarownie i profesjonalnie.

REKLAMA

# wonek

03.09.2019 13:30

#Misza24 napisał(a) 05.02.2019 13:15
Nie wiem jak wy, ale ja kilka razy bym się oszukał właśnie na samochodach kupowanych w skupach albo od prywatnego, często drugiego właściciela. Stąd jestem teraz zdania, że faktycznie auto kupowane w salonie pod względem bezpieczeństwa jest lepszym wyjściem

dokładnie tak, nic dodać nic ująć. Ale pamiętajmy że aktualnie w takich salonach jak np. Carolina Toyota Włochy też mozna kupić używane modele samochód. Z tym że są gruntownie sprawdzone ;)

# marcin12

02.10.2019 21:12

no leasing to spoko opcja. Ja wziąłem samochód w leasing w salonie carolina Toyota Włochy. Warunki są korzystne, wszystkie formalności zostały szybko załatwione, a samochód elegancko chodzi :)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl