Forum › Warszawa
# Marian 26.02.2020 17:40 |
|
Wiekszej głupoty nie słyszałem. To po co światła jak i tak kierowca będzie winien jak świętą krowę rozjedzie.
|
# filozof 27.02.2020 08:51 |
|
Problem takich uciśnionych jak Ty @Marian jest taki, że pierwsze co myślisz to kto będzie winien i kto ma pierwszeństwo. Kraje południowe za to np. żyją luźniej i po prostu widzą auto to nie wchodzą im pod koła a światło jest sugestią że auta jadą albo stoją. Jeżeli nie ma samochodu w promieniu 1km i widzę jak ludzie stoją 2min przed pasami na czerwonym bo czerwone to sory ale jest to głupota totalna i naszego prawa i mentalności ludzi, którzy muszą mieć wszystkie reguły życia spisane w kodeksie żeby wyjść z domu. Jest to jeden z wielu przykładów dlaczego nasz kraj jest taki smutny i rozszczeniowy zamiast się cieszyć i żyć, wolą smutać i przeżyć.
|
# Stara księgowa 27.02.2020 14:16 |
|
Jakoś chłopaki muszą łatać dziury w budżecie!
|
# kolo 10.03.2020 21:54 |
|
filozof tacy jak ty rozwolnionych jest to ze wy nie myślicie i jeszcze wieki wam zajmie coś takiego co opisane jest w tym bzdurnym artykule.Wam juz tak mózgi zlasowali ze wam sie wydaje że jesteście nieśmiertelni a ja takiego "filozofa nieśmiertelnego" rozjechałem w grudniu zeszłego roku jak mi wszedł prosto pod koła na czerwonym swietle.Teraz czeka go jeszcze sprawa w sadzie która mu założyłem o odszkodowanie.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.