Forum › Białołęka
LUDZIE Z RADY OSIEDLA ERAZMA Z ZAKROCZYMIA ???
# Rada Erazma. 08.12.2005 23:03 |
|
Jednym z członków rady jest maly człowiek ,zawistnik i nieudacznik,narodowiec,który opluwa swoich znajomych i mądrzejszych od siebie.Taki podły charakter ma ten człeczek.Boże strzeż nas przed narodowcami.Dwa złote nagrody dla tego kto napisze i zgadnie o kogo chodzi.
|
# Marian 09.12.2005 15:35 |
|
Prosimy o dane personalne.
|
Pomnik_Kopernika_Na_Krakowskim 09.12.2005 16:16 |
|
S.Z.? Wygrałem?
Gdzie moje 2 złote? Ja chce swoje 2 złote!! PS: kocham Cię Rado Erazma za twą twórczość :* |
# BYŁY CZŁONEK RADY 11.12.2005 16:47 |
|
Najdziwaczniejszym członkiem Rady Osiedla z Erazma z Zakroczymia jest Pan Jarosław Filipowicz.Jest to bardzo dobrze poinformowany człowiek.To Pana Filipowicza należy zapytać,o to komu będzie należała się nagroda w wysokości 2-złotych za rozszyfrowanie personaliów "nieudacznika narodowca"-czlonka Rady.Należy obiecać podzielenie się nagrodą ,być może połaszczy się na pieniądze.,stary chytrus.
|
# Klaudia 11.12.2005 17:14 |
|
Ja daję całe 5 złotych ,Panu Jarosławowi Filipowiczowi-aby ujawnił tego plugawca,dewianta narodowego w mojej Radzie .Panie Jarosławie- Pan jako Katolik,wie z pewnością,że młodzież ale i dorosłych należy chronić przed zboczeńcami narodowymi.Mam nadzieję,ze dobro mieszkańców jest Panu bliskie.Z pewnością jest to kłamstwo co Panu zarzucają ,że jakoby miał Pan opowiadać jakieś brednie narodowe.Niech się Pan opamięta i popędzi szubrawca narodowego z nasze Rady.
|
# Sąsiadka Jarosława F. 11.12.2005 17:39 |
|
Pani Jarku ,jeżeli nie jest Pan "narodowcem",to niech Pan potępi tych nacjonalistycznyh dewiantów.Natomiast gdyby Pan - o zgrozo -był narodowcem,to straci Pan cały mój szacunek i zaufanie.
|
# Kit z okna 12.12.2005 09:28 |
|
Rada mnie nie interesuje bo tam nie mieszkam, ale widze konkrente działania na rzecz mieszkańców. Inne spódzielnie mogą tylok pozazdrościć czynów ale nie członków....
|
# Mieszkaniec E. 12.12.2005 15:39 |
|
...czyny są właśnie dzięki członkom, takim jak Pan Jarosław.
|
# ZUZA 12.12.2005 18:14 |
|
Jarsław F. nigdy nic pozytywnego nie zrobił ,umie tylko gadać bzdury narodowe.
|
# crac 12.12.2005 18:17 |
|
Po prostu ciemna zawistna id....., która nawet gadac nie umnie.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.