REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Loteria dla kibiców na EURO

ruszti

20.06.2016 18:21

Byłem dziś w galerii i w Inmedio zaciekawiła mnie półka z gadżetami dla kibiców. Kupiłem dla siebie flagę do auta, a mojemu synowi przybornik i piórnik szkolny. Okazało się po zakupie, że dostałem zdrapki za które można wygrać nagrody. Wystarczy zarejestrować kody z nich na stronie http://bit.ly/22vmQOT i czekać na losowanie nagród. Do wygrania są vouchery na mecz i tablety. Loteria nazywa się "Kibicuję! Wygrywam!", ktoś z Was bierze udział? :)

# Nutelka

02.07.2016 09:45

Ja kupiłam wczoraj mojemu mężowi książkę trenera Nawałki i flagę samochodową, a synowi piórnik i przybornik z naszymi piłkarzami. Kody ze zdrapek zarejestrowałam i liczę że uda się wygrać taki voucher na mecz.

# bartosek

08.07.2016 22:38

A o co właściwie chodzi w tej loterii? Ruszti możesz napisać coś więcej na ten temat?

REKLAMA

# Elcia

12.07.2016 08:17

Zasady są proste. W salonikach prasowych typu Inmedio czy Relay są takie stoiska z różnymi "gadżetami" kibicowskimi - smycze, długopisy, kubki te sprawy. Kupujesz te rzeczy i za każde wydane 10 zł dostajesz zdrapkę. Nawet jeśli nie wygrasz od razu na miejscu, to dostajesz drugą szansę - wchodzisz na stronę podaną przez ruszti i rejestrujesz tam swoją zdrapkę. Jest jeszcze jedno losowanie 1 sierpnia, więc jeśli masz ochotę się zabawić - enjoy. :) Tu masz listę salonów z tymi stoiskami http://bit.ly/1RTELXM

ruszti

24.07.2016 18:56

Czekam właśnie na 1 sierpnia, bo zarejestrowałem jeszcze kilka kodów i może uda zgarnąć się voucher na mecz. Fajnie by było :)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni