Forum › Bemowo
# Panjan 08.06.2019 08:44 |
|
Odwiedzajcie prędko bo już niedługo tego miejsca w obecnej formie nie będzie. Wkrótce zacznie się w środku tego lasu budowa osiedla mieszkaniowego. Deweloper "Dębowa Polana" ma już na dniach otrzymać WZ z UD Bemowo i będzie mógł wybudować kilkanaście budynków na terenie lasu.
|
# pozzo 12.06.2019 12:39 |
|
#Panjan napisał(a) 08.06.2019 08:44 No chyba żarty. Niby gdzie mają tu cokolwiek budować, przecież to rezerwat jest. Jedyne takie miejsce w tej części Warszawy. Władze Bemowa musiałyby chyba upaść na głowę, żeby pozwolić na coś takiego. Mam nadzieję, że to miejsce się obroni, tym bardziej, że łosia rzeczywiście można tu spotkać (sam widziałem).Odwiedzajcie prędko bo już niedługo tego miejsca w obecnej formie nie będzie. Wkrótce zacznie się w środku tego lasu budowa osiedla mieszkaniowego. Deweloper "Dębowa Polana" ma już na dniach otrzymać WZ z UD Bemowo i będzie mógł wybudować kilkanaście budynków na terenie lasu. |
# dominika 14.06.2019 14:49 |
|
Szukając świetnych miejsc na wycieczki warto odwiedzić serwis http://spotcameras.com/pl/
|
# Mikolaj 27.10.2019 12:16 |
|
#pozzo napisał(a) 12.06.2019 12:39 No chyba żarty. Niby gdzie mają tu cokolwiek budować, przecież to rezerwat jest. Jedyne takie miejsce w tej części Warszawy. Władze Bemowa musiałyby chyba upaść na głowę, żeby pozwolić na coś takiego. Mam nadzieję, że to miejsce się obroni, tym bardziej, że łosia rzeczywiście można tu spotkać (sam widziałem). niestety to jest prawda. Te tereny to formalnie nie las a "inne tereny mieszkalne" wiec inwestycja jest mozliwa. |
# derekk 27.10.2019 16:03 |
|
zablokować tę "inwestycję" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
# HWDPo 03.11.2019 08:51 |
|
Bloki na staną na byłych terenach wojskowych. Idealnie się tam wpasuje kilkanaście blokow. Łosie będą przeszczęśliwe.
Przydało by się jeszcze jakieś fajne osiedle w środku Kampinosu. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.