REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Lodowka jaka polecacie

# merneee

24.04.2016 10:59

Jaką polecacie lodówkę ? do 190cm wysokości, bezawaryjną , cichą , oszczędna
z funkcją no frost

# liliana

25.04.2016 12:38

Zerknij sobie na lodówki Candy .W zasadzie w każdym większym sklepie masz ich lodówki. Obecnie od kilku lat stoi u mnie w kuchni lodówka tej firmy i jestem z niej bardzo zadowolona. Jest dobrze wykonana, pojemna i cicha. Moi rodzice również rok temu kupili sobie lodówkę tej firmy i nie narzekają.
Nie ma żadnych bajerów takich jak barek czy kostkarka do lodu ale dla mnie jest to plus bo była tańsza a z tych bajerków sie tak często nie korzysta.

# Kurek

09.06.2016 22:32

Ja bym spojrzał na lodówki Amici, np FK338. To są ładne, pojemne i dobrze wyposażone sprzęty. Klasa energetyczna o ile pamiętam też jest dobra.

REKLAMA

kolak

10.06.2016 11:51

Ja polecam Boscha takiego 70, ma dużo miejsca i super oszczędna.

# mateusz1

24.06.2016 16:05

może poszukaj czegoś na arena.pl, ja tu właśnie kupiłem, można znaleźć wiele różnych modeli.

Mandlesz

28.07.2016 02:14

Patrzę na ceny lodówek na electro.pl i skusiłabym się na Beko. Ceny atrakcyjne, a marka ta cieszy się dobrymi opiniami, więc lodówka nie padnie po pół roku.

REKLAMA

patrycja86

28.11.2016 14:25

A jak jest Twój budżet? 1750zł byłoby ok? Jeśli tak, to w tej cenie jest lodówka, którą niedawno kupiłam do mojej kuchni, to model KFRC 18161 NF X od Kernau - http://www.kernau.com/ Jest pojemna i energooszczędna (klasa A+), poza tym ma funkcję automatycznego rozmrażania i system NoFrost. Przy zakupie jest 5 lat gwarancji. Co o tym myślisz?

# Djehe

28.02.2018 08:35

Sprawdź sobie jakie http://miglo.pl/agd/wolnostojace/lodowki-i-zamrazarki są w twojej okolicy. Sprzęt po wystawowy zazwyczaj jest o wiele tańszy a wcale nie gorszy ;)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni