Forum › Warszawa
Lodowka jaka polecacie
# merneee 24.04.2016 10:59 |
|
Jaką polecacie lodówkę ? do 190cm wysokości, bezawaryjną , cichą , oszczędna
z funkcją no frost |
# liliana 25.04.2016 12:38 |
|
Zerknij sobie na lodówki Candy .W zasadzie w każdym większym sklepie masz ich lodówki. Obecnie od kilku lat stoi u mnie w kuchni lodówka tej firmy i jestem z niej bardzo zadowolona. Jest dobrze wykonana, pojemna i cicha. Moi rodzice również rok temu kupili sobie lodówkę tej firmy i nie narzekają.
Nie ma żadnych bajerów takich jak barek czy kostkarka do lodu ale dla mnie jest to plus bo była tańsza a z tych bajerków sie tak często nie korzysta. |
# Kurek 09.06.2016 22:32 |
|
Ja bym spojrzał na lodówki Amici, np FK338. To są ładne, pojemne i dobrze wyposażone sprzęty. Klasa energetyczna o ile pamiętam też jest dobra.
|
kolak 10.06.2016 11:51 |
|
Ja polecam Boscha takiego 70, ma dużo miejsca i super oszczędna.
|
# mateusz1 24.06.2016 16:05 |
|
może poszukaj czegoś na arena.pl, ja tu właśnie kupiłem, można znaleźć wiele różnych modeli.
|
Mandlesz 28.07.2016 02:14 |
|
Patrzę na ceny lodówek na electro.pl i skusiłabym się na Beko. Ceny atrakcyjne, a marka ta cieszy się dobrymi opiniami, więc lodówka nie padnie po pół roku.
|
patrycja86 28.11.2016 14:25 |
|
A jak jest Twój budżet? 1750zł byłoby ok? Jeśli tak, to w tej cenie jest lodówka, którą niedawno kupiłam do mojej kuchni, to model KFRC 18161 NF X od Kernau - http://www.kernau.com/ Jest pojemna i energooszczędna (klasa A+), poza tym ma funkcję automatycznego rozmrażania i system NoFrost. Przy zakupie jest 5 lat gwarancji. Co o tym myślisz?
|
# Djehe 28.02.2018 08:35 |
|
Sprawdź sobie jakie http://miglo.pl/agd/wolnostojace/lodowki-i-zamrazarki są w twojej okolicy. Sprzęt po wystawowy zazwyczaj jest o wiele tańszy a wcale nie gorszy ;)
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.