Forum › Warszawa
Lęk?
# obawa123 25.11.2015 12:43 |
|
Ostatnio mama bardzo silne i rożnego rodzaju lęki. Boje się nawet wracać do domu po pracy, bo jest już ciemno i mam wrażenie, że ktoś za mną idzie albo zaraz się na mnie rzuci. Nie wiem, co robić. Strasznie utrudnia mi to życie. Jak sobie poradzić? Czy psychologa albo psychiatra pomoże?
|
# Tina 01.12.2015 11:22 |
|
Myślę, że zdecydowanie warto iść do specjalisty, tym bardziej jak nie możesz normalnie funkcjonować. Sama leczyłam się w psychomedic.pl na Filtrowej, w centrum. Po kilku miesiącach poczułam się zdecydowanie lepiej. Poza tym bardzo dobry dojazd, nawet w godzinach szczytu można bez problemu dostać się metrem.
|
# mazepa123 12.04.2018 21:08 |
|
Słyszałam o Psychomedic, maja kilka klinik w Warszawie, można tez umawiać wizyty telefonicznie pod nr 22 253 88 88. Zajmują się wieloma zaburzeniami, także lękowymi
|
# syfiasta reklama 13.04.2018 08:53 |
|
Współczuję metody zarobkowania, być takim pachołem do reklamowania, uczyć się nie chciało....
|
# lilinutka22 25.02.2019 10:13 |
|
#mazepa123 napisał(a) 12.04.2018 21:08 Słyszałam o Psychomedic, maja kilka klinik w Warszawie, można tez umawiać wizyty telefonicznie pod nr 22 253 88 88. Zajmują się wieloma zaburzeniami, także lękowymi Jest też opcja rezerwacji online, jak nie masz czasu na tradycyjną formę. To wygodne. Zresztą oferują też terapię przez internet. Wiem, że sporo osób wybiera taką formę, bo zwyczajnie brakuje im czasu na wizyty w gabinecie w ciągu dnia. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.