Forum › Białołęka
Lech Kaczyński w Warszawie 2002-2005
# Waligóra 10.09.2005 12:57 |
|
Polecam lekturę ksiązki Macieja Białeckiego. Czytając o tym, co wyczynia Kaczor w Warszawie mozna jedynie utwierdzic sie w przekonaniu, ze mamy do czynienia z psychopatą otoczonym cwaniakami, którzy wykorzystuja każdą sytuację, aby zagarnąc kaskę z publicznej puli.
Wiedziałem, że w mieście dzieje się źle, ale do głowy mi nie przyszło, że mamy do czynienia z prywata tak wielką skalę, na jaką chyba nawet Hertel z Ławniczkiem i żoną obu obojga nazwisk sobie nie pozwolili. Zatrudnianie w urzędach miejskich całych rodzin uległych działaczy PiS, to tylko wierzchołek góry lodowej. Nie chcę wam psuc humorów, ale naprawde warto przeczytać książkę Białeckiego. |
# olo 11.09.2005 22:33 |
|
Szkoda, że radny Białecki swój polityczny kapitał potrafi zbjać jedynie na krytyce Kaczyńskiego. Nie słyszałem, żeby napisał książkę o tym co zrobić dobrego dla Mazowsza, dla Warszawy.
|
# NN 12.09.2005 11:27 |
|
Kluczem będzie informacja, kto sfinansował wydanie tego dzieła.
|
# vir 13.09.2005 08:22 |
|
ale prawda jest taka ze Kaczyński nic nie zrobił dla Warszawy, nic nie wybudował jedynie zasypał prokuraturę swoimi beznadziejnymi podejrzeniami
|
# NN 13.09.2005 11:59 |
|
Zapominasz o muzeum Powstania Warszawskiego, niby niewiele, ale dla patriotów to gmach ogromny.
Natomiast duża część pozwów ma jednak spore uzasadnienie. |
# xxx 13.09.2005 17:04 |
|
Jeżli muzeum powstania było najważniejszą sprawą jaka należało zrealizować, to masz rację. Moim zdaniem było jednak dużo spraw ważniejszych, których Kaczor nie dotknąl
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.