REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# smakosz

05.05.2016 19:57

Cenny bardzo wysokie na bar w metalowym kontenerze .Najpierw musiałem długo czekać na miejsce, później poracja mała i sie nie najadłem . Ale zainspirowałem się tym dfaniem i sam w domu robie sobie teraz kurczaka w curry. Tajemnica tkwi w mleczku kokosowym i przyprawach cury i kurkumie.

# super smakosz

05.05.2016 23:57

No ja też jadłem .....a i owszem ...... a później szybko, nawet bardzo szybko musiałem szukać pewnego miejsca ...... a z ręką na sercu - nie jest to w okolicy łatwe ...... dopiero przy tramwajach....

# barajot

06.05.2016 00:15

Świetne jedzenie, porcje duże, żadnych sensacji..może żołądki niektórych są niezwyczjane takich ostrych potraw, ale naprawdę, mam wrazenie że jedna z najlepszych hinduskich kuchni w Warszawie, polecam z pełnym przekonaniem!

REKLAMA

# TomWit

06.05.2016 11:47

Moim zdaniem w porównaniu z lokalami w centrum Warszawy to ceny mają przystępne, ponieważ za podobną cenę dostajesz większą porcję :-) Jedzenie świetnie smakuje i w porównaniu np. z gotowymi potrawami ze słoika marki Patak's jest to naprawdę mistrzostwo świata! Jedyny minus to czas oczekiwania na potrawę...przy zamawianiu na wynos to 1 godzina, która nierzadko zostaje przekroczona :-( Tym niemniej warto czekać!

# Księżycowy

06.05.2016 22:51

No tak ,to wcale się nie dziwię że Wam tak wszystko smakuje w tym miejscu .
Przychodzi człowiek głodny, zamawia i czeka,godzinę nierzadko ....jak piszecie.
No to ja po tak długim oczekiwaniu, jeszcze głodny, zjadłbym konia z kopytami
i wszem i wobec ogłaszałbym , że zjadłem najpyszniejszą potrawę świata.
Jak to Michał Wójcik z Ani Mru Mru mówi - chwyt marketingowy w chińskim dialektcie.

# ekhmekhm

08.05.2016 13:14

Miejsce jakie jest takie jest. Ja chcę płacić za świetne jedzenie, a w Curry House właśnie takie jest. Jadam tam przynajmniej raz w miesiącu, czasem częściej i zawssze jest to rewelacyjne danie. Porównywałam smak z innymi restauracjami indyjskimi w mieście i Curry House wygrywa zdecydowanie. Intensywność smaków, świeżość, wszystko to na najwyższym poziomie.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe