Forum › Białołęka
Kto lepszy :P.Smoczyński czy P.Kaznowski !!!
# Zrospaczona Zosia 11.09.2006 22:56 |
|
Ja nie mam zdania. Słyszałam od mądrych ludzi mieszkających na Erazma i Pancera,że są siebie warci i nic dobrego dla mieszkańców nie zrobili. Czekam na Wasze opinie.
|
# Stefan z Erazma 11.09.2006 23:53 |
|
Ja tam wolę Pana Smoczyńskiego niż Pana Kaznowskiego.Wprawdzie Kaznowski lepiej mówi ale za to Smoczyński więcej robi dobrego dla mieszkańców.
|
# Prawda o PO i Gosp. 12.09.2006 12:09 |
|
Jak się nie ma pomysłów ani elektoratu - to zostaje forum...
|
# PiSarz 12.09.2006 17:27 |
|
No dobra to co pan Smoczyński dobrego zrobił "umiescił film na stronie dzielnicy z 2004 roku". Ja nie znam żadnych dobrych rzeczy dla mieszkańców a o te co mi się obiły o uszy " petycje mieszkańców" pozostały bez echa. Zresztą teraz jaka to różnica kto będzie i tak liczy się tylko "PIS" jako jedyna słuszna partia.
|
# piotrek 14.09.2006 18:17 |
|
Stefanie-dla których mieszkańców?
Mieszkańcy naszych osiedli nigdy nie dostali wsparcia od smoka, wrecz przeciwnie!!!!! dla smoka najwazniejsi sa mieszkańcy jego okregu wyborczego...... |
# piotrek 14.09.2006 18:35 |
|
od Kaznowskiego też nigdy mieszkańcy naszych osiedli nie dostali wsparcia i jeśli wejdzie do rady to w przyszłości też nie ma na co liczyć......przykre ale tak jest od poczatku powstania gminy dalej dzielnicy.........
|
# nowa 17.09.2006 00:18 |
|
no cóż.. dzięki smokowi, a także kaznowskiemu mamy te wszystkie nowe osiedla.. za dużo ich tu.. białołęka kiedyś naprawdę była warta swojej nazwy, a teraz.. pożal się boże!! i jeszcze ci mieszkańcy z tych nowych osiedli narzekają na "promotorów" swoich miejsc zamieszkania..
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.