Forum › Bemowo
# Tooo 18.12.2014 08:49 |
|
A nie można wybrać Kogoś dorosłego? :-)
|
# Alfred 18.12.2014 09:06 |
|
Przecież mieszkańcy Bemowa mieli wybrać swojego Burmistrza, to było jego hasło wyborcze. Głosując na KWW Jarosław Dąbrowski dla Bemowa chcieli by Burmistrzem był Dąbrowski. Teraz rządzi i wsadza na to stanowisko Zygrzaka ? no ludzie cyrk na kółkach się tam dzieje
|
# damador 18.12.2014 09:16 |
|
Tanio sie sprzedali. Choc na 4 lata sie ustawili. Ja obstawiam szubertową na burmistrza. tylko ona nje ma nic do stracenia.Po juz zapowiedzialo ze burmistrz bedzie bez teki ... A
|
# Bemowianin 18.12.2014 11:53 |
|
Dąbrowski wrócił, hasłem był Burmistrz z Bemowa i jak najbardziej Krzysztof Zygrzak takim będzie o ile zostanie wybrany. Dąbrowski zostając przewodniczącym też objął bardzo ważną funkcję w dzielnicy. Ci panowie razem zmieniali dzielnicę i to na lepsze. Jestem przekonany, że dalej tak będzie, po mimo bezsensownej i głupiej walki Pani Prezydent. Tutaj wychodzi PARTYJNIACTWO burmistrzowie PO rządzą "sami", Bemowo dostaje po tyłku bo HGW nie podoba się, że radni PO mają dość narzucania woli i wybierają dla DOBRA BEMOWA. TO jest PO prostu kpina. Nie wiem kto głosuje na tą kobietę ...
|
# beMY 18.12.2014 12:07 |
|
KWW JD rozegral sprawe po mistrzowsku, eliminujac cokolwiek komukolwiek, polityka ma swoje zasady i wielu moze sie od nich uczyc hehe
|
# DDD 18.12.2014 14:56 |
|
Tylko nie Zygrzak!!!Arogancki, młody intrygant, zarozumiały bubek, i nic sobą nie reprezentuje!!!
|
# Zeus 18.12.2014 15:20 |
|
Słychać kwiczenie. Niech grubas zrzuci trochę tłuszczu bo na Olimpie w bramkę sie nie zmieści.
|
# damador 18.12.2014 23:48 |
|
czerpali wzorce od PO ... niektorzy 10 lat razem byli - ida vabanque - szkoda tylko posmiewiska jakie niedlugo bedzie ;/
|
# Iwona ivyone 22.12.2014 16:04 |
|
Wesolych Swiat i smacznego karpia! Bemowo jest dla nas, zmieniajmy je na lepsze!
|
# darekk 28.12.2014 14:07 |
|
Ludzie, jak można głosować na aferzystów. Dąbrowski i jego kolesie powinni na zawsze odejść z samorządu - może byłaby to nauczka dla innych. Czy ktoś wie jakie są losy podobno fikcyjnie zatrudnionej konkubiny Dąbrowskiego? Czy gdzieś można się zapoznać z wynikami kontroli na Bemowie?
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.