REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

krem z olejkiem

Jogatra

10.09.2016 00:33

ostatnio usłyszałam, że istnieje coś takiego jak mixa krem z olejkiem. kojarzycie? co to jest krem z olejkiem? jaki to olejek i jakie działanie ma taki krem?

Fandlom

13.09.2016 05:54

Najprościej byłoby wejść na stronę Mixy i samemu popatrzeć https://www.mixa.pl/ Ja nie wiem szczerze mówiąc co to za krem :P Ja mam jakiś zwykły nawilżający, też z Mixy.

Piotrowska

18.10.2016 15:01

Zawsze można taki krem zrobić samemu. Ja polecam dodawać olejek awokado - http://olejek-awokado.pl - jest świetny, z pewnością Wasza skóra odżyje :)

REKLAMA

# malami

03.11.2016 22:00

Ja tam postanowiłam zmienić swoje życie i przestawiłam się na kosmetyki naturalne. Długo szukałam odpowiedniej marki, ale w końcu znalazłam. Produkty Arbonne są naprawdę rewelacyjne. Na FB można znaleźć profil Joanny Rekowskiej, która jest dystrybutorką tych kosmetyków.

# Kamilka75

26.03.2019 08:47

Kosmetyki naturalne - jak najbardziej ok, ale wyłącznie wtedy, kiedy są sprawdzone i polecają je odpowiednie osoby. Spójrz na przykład na kremy i maseczki marki Calluna Medica. Są tak dobre, że Kasia Cichopek czy Wiktoria Omyła polecają je na swoim Instagramie, a ambasadorką marki jest piękna Natalia Siwiec.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025