Forum › Targówek
# 1234 28.06.2023 15:52 |
|
HWDZłodziejom!
|
# Wąsick 28.06.2023 18:36 |
|
Broda jak u chasyda.
|
# złodziejski naród 30.06.2023 13:14 |
|
Założę się że sąsiedzi bandyty są dumni że odpowiada im "dzień dobry" i że mają takiego fajnego ziomka.
|
# Korbowody 30.06.2023 19:55 |
|
A to nie jest ten sam gościu, który onegdaj podczas gejparady na Nowym Świecie demonstracyjnie drapał się po yaycach? Może jego brat?
|
# sssss 04.07.2023 03:51 |
|
typowy gruzin
|
# wniebowzięty 15.07.2023 05:55 |
|
Z twarzy to idealny wyborca pisuaru
|
# Erneścio 25.07.2023 12:52 |
|
To, dzisiaj świsnąć Meśka wartego kila setek jest łatwiej aniżeli Caro Atu Plus 20 lat temu??
Buhahahahhaahahahaha! I widzicie, za co te chore miastko niemcom płaci? Audice... BMW... Meśki... Wsio najnowsze a rypnąć można to w chwilę z parkingu w biały dzień - hahahahah! To neimiec nie wymyślił konkretnych zabezpieczeń w XXI wieku czy jak? W dobie dzisiejszej elektroniki ciężko było zamontować przy silniku masę dodatkowej elektroniki, uniemożliwiającej odpalenie wozu bez choćby odcisku palucha na panelu? Serio, w XXI wieku w dobie 4G/5G i GPS nie ma szans zabezpieczyć fury za 100-150 tysiaków OJRO tak, aby była nietykalna? Fakt, przyznam wprost, sam mam E - klasę 4 letnią, najpierw była służbowa, potem za friko odkupiłem. Jestem elektronikiem amatorem, czasy TE z lat 90, zrobiłem sobie sam kilka zabezpieczeń opartych na Ardino. Za granicą próbowali mi yeppnąć auto już kilka razy, nigdy im się nie udało a ja zgarniam ze dwa razy w roku z ubezpieczenia za zamki, połamaną deskę i inne fanty. Można? |
# Erneścio 25.07.2023 12:52 |
|
Mam 5 alarmów, każdy po 50zł zintegrowane w jeden. Mam zmieniony kod pilota, u mnie nie ma nic z przedziału 300-600MHz, przedziału który złodzieje skanują na parkingach i powiem co to jest bo na rynku skanera na 27MHz nie ma. A co to jest? Kod do pilota wysyłany w CTTS na 27MHz przez bardzo starego Alana 38 z lat 90 z przystawką do selektywnego. Ktoś, kto się bawił wie o co chodzi. Bajer budowałem może z miesiąc i tym sposobem mojego autka zdalnie nie otworzy nikt bo ... MHZ i kody się zmieniają a nasłuchiwanie analogowego CB na jakim lecą kody i to w FM po przebajerowaniu syntezy tak, aby nadawała w "bokach" i "dziurach" graniczy z cudem. Fakt, pilota mam wielkości starego telefonu komórkowego ale coś za coś.
Wiecie, ile kosztują czujniki ruchu u elektronika? Obecnie są po około 4zł sztuka. Czemu Mercedes za taki hajs tego nie ma? U mnie, gdy ktoś łazi w promieniu metra od auta pilot wydaje dźwięki bo w aucie ... jest transmitter FM a sam pilocik ma odbiornik FM. Wiecie ile kosztuje taka zabawka u elektronika? Jakieś 11zł. |
# Grazyna 27.08.2023 10:37 |
|
Nie znam, nie wiem kto to
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.