Forum › Białołęka
kpina
# piniu 10.12.2004 11:04 |
|
to co sie wyprawa w urzedzie gminy to poprostu kpina, kupilem kilka dni temu samochód i odrazu pojechalem zarejestrowac, nie dosc ze trzeba zaplacic 180 zł to jeszcze mam czekać tydzień na dowód rejestracyjny, tydzień minął a ja nadal nie mam dowodu, na moje ponaglenia Pani w okienku powiedziała ze mają DUZO pracy a w ogole to nie jej wina tylko mennicy bo to oni drukuja nowe dowody. Wkurzony jestem okropnie, czlowiek kupuje samochód, wydaje pieniadze, płaci podatki a PANSTWO go tak rąbie miedzy oczy, eh
|
# matiz joy 10.12.2004 11:27 |
|
buuuuahahahahahaha no nie chłopcze rozwaliłeś mnie
ja wczoraj odebrałem dowód rejestracyjny a wniosek składałem 27 października, i jak się teraz czujesz??? :-))))))) |
# piniu 10.12.2004 14:37 |
|
super, a ty nie wiem z czego sie cieszysz matole
|
# AEV 10.12.2004 14:46 |
|
Pomyśl! Przecież nie może być tak (to jest wręcz niedopuszczalne), że na dowód rejestracyjny będzie się czekać krócej niż na dowód osobisty. Toż to tak prosta logika jak konstrukcja cepa!
|
# matiz joy - za gotówkę 10.12.2004 14:51 |
|
z ciebie ciemniaku, kupiłeś seicento na raty i myślałeś ze na twardym dowodzie pojedziesz w suwalskie do rodziny na święta, ale nic z tego :-)))), będziesz się miękkim legitymował przed panami policjantami i wioskę zrobisz u siebie na wiosce, no bo jak to pan z warszawy zajechał autem, ooo ,ale nie zarejestrowanym
do AEV: piniu jest sam prosty jak cep i dlatego nie zrozumiał tego |
# tadeusz 12.12.2004 19:31 |
|
odezwał sie krawaciarz przywieziony w kance na mleko, wstyd!!!!!!!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.