REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Koszt wyłożenia kostki przed podjazdem

# mek

29.06.2017 07:59

Chodzi o podjazd - szerokość 6 metrów długość 8 metrów. Pod Warszawą. Zwykła kostka, bez żadnych udziwnień. Jaki może być koszt jej wyłożenia?

# odp

29.06.2017 10:27

Ceny za 1 m kw zaczynają się od około 90 zł w górę. To jest cena orientacyjna, bo wiele zależy od wielkości zamówienia, rodzaju podłoża, a więc pracy jaką trzeba będzie wykonać aby to wszystko utwardzić. Czy mają być jakieś wzorki, czy jakaś prosta kostka i tyle.
Najlepiej zgłosić się gdzieś z prośbą o wycenę np tutaj: http://phumark.waw.pl/

# elmor55

04.09.2017 13:03

Myślę, że możesz też zapytać w http://www.gardenpartner.pl Mają dość fajną ofertę i od razu kostkę i usługę. Z tego co wiem, są przychylni do negocjacji cen. Pewnie będziesz mógł się dogadać.

REKLAMA

# szmata szeptana

04.09.2017 13:08

Szukam szmat szeptanych do marketingu szeptanego.
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, nie potrafisz robić nic innego ?
Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych.
To praca dla ciebie !!!
Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych.
Warto się teraz tym zainteresować.. ...

# juliuuush

12.09.2020 11:24

Kolega widzę ostro pojechał w komentarzu, ale co do samego wątki. Koszty są różne w zależności od powierzchni, materiału, który wybierzesz i dolicz sobie jeszcze koszty wykonawcy. Ja nie ptrzyłem tak na cenę jak na jakość wykonania, bo przyjdzie ktoś kto nie ma pojęcia o układaniu kostki i zniszczy Ci tylko materiał. Nam kostkę układał znajomy z doświadczeniem ponad 10 letnim w brukarstwie, a kostkę doradził nam by kupić w Kost-bet bo zna tą firmę i pracował na ich produktach wiele razy więc ręcz za jakość. Poszliśmy za jego poradą i jesteśmy zadowoleni.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni