REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

kosmetyki azs

# kisiaela

19.12.2017 11:52

Szukam fajnych kosmetyków do skóry atopowej. Myślałam nad tymi z atopis.pl ktoś z was moze korzystał? Poodbno sa idealne i łądnie łagodzą wszelkie zaczerwienienia!

# Wiola

19.12.2017 14:50

nie słyszałam o tej stronie, ale też mam problem z AZS i stosuję tylko kosmetyki naturalne bo nie czuję po nich dyskomfortu, zerknij sobie na skin79 jest w czym wybierać i ceny mają teraz fajne:)

# Syfiasta reklama a

19.12.2017 19:14

Nie polecam nikomu to syf najgorszy

REKLAMA

# daria

19.12.2017 20:09

Ostatnio znajoma poleciła mi taką stronkę http://alilla.com/sklep/ i zamówiłam sobie taką paletkę.Muszę przyznać że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona .W dobrej cenie w pełni naturalne cienie bez parabenów i innej chemii w eleganckim pudełku które można po wykorzystaniu uzupełniać wymiennymi wkładami i do tego zero uczuleń .Dla mnie bomba

# przykre to.

20.12.2017 09:50

To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają.
Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' ..

# siostra

21.12.2017 11:21

przy AZS trzeba bardzo uważać, moja siostra na to choruje i stosuje tylko kosmetyki naturalne chyba Benton i mówi że są delikatne i nie podrażniają jej skóry ani nie ma żadnego uczulenia po nich

REKLAMA

# przykre to,

21.12.2017 12:37

To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają.
Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' ..

# kilimandzaro

21.12.2017 21:47

ja od jakiegoś czasu bardzo polubiłam kosmetyki marki Whamisa. Naprawdę są warte swojej ceny jeśli chodzi o jakość w 100% jest na najwyższym poziomie. Wcześniej nie miałam pojęcia o istnieniu tego typu marki a szkoda

# Syf syf

23.12.2017 18:17

Nie polecam nikomu to syf najgorszy

REKLAMA

# Lenka21

11.01.2018 13:52

AA ma serię dla skóry atopowej, ziaja też ma serię produktów do skóry atopowej. Swego czasu stosowałam ziaję, gdy miałam problemy z zaczerwienioną cerą i nie wiedziałam co jest przyczyną.

# flinka

26.01.2020 20:58

Z emolientów takich ogólnodostępnych w aptekach najlepszy moim zdaniem skład ma atoperal, co zresztą potwierdziła sroka swoją analizą na blogu. Ja się borykam z azs u dzieci praktycznie od poczatku, oboje są alergikami, reagują skórnie, zimą w okresie grzewczym jeszcze się to nasila, ale jeśli używam codziennie tych emolientów to mogę śmiało powiedzieć, ze sytuacja jest opanowana. Dawno nie było potrzeby używać czegoś mocniejszego.

# ManiaMania3

01.03.2020 16:39

Ja ostatnio używam emulsji do kąpieli z Oilatum i z takich delikatnych kosmetyków, które testowałam chyba właśnie ten mi najlepiej służy. Tak własciciwe to jest produkt leczniczy, ale można go dostać bez problemu w każdej aptece. Moja siostra kupuje też dla 2-letniej córeczki.

REKLAMA

# Inkka

10.03.2020 07:46

#ManiaMania3 napisał(a) 01.03.2020 16:39
Ja ostatnio używam emulsji do kąpieli z Oilatum i z takich delikatnych kosmetyków, które testowałam chyba właśnie ten mi najlepiej służy. Tak własciciwe to jest produkt leczniczy, ale można go dostać bez problemu w każdej aptece. Moja siostra kupuje też dla 2-letniej córeczki.

Używam jej od lat i sprawdza mi się chyba najlepiej ze wszystkich dostępnych :)

# Daria

10.03.2020 12:12

#ManiaMania3 napisał(a) 01.03.2020 16:39

Korzystałam z emulsji, teraz zmieniłam na krem. Ogólnie bardzo polecam produkty oilatum! Świetnie się sprawdziły przy moich problemach za skórą.

# Lolitka101

13.04.2020 04:15

stosowanie emulsji od oilatum w moim przypadku daje świetny kojący efekt również polecam

REKLAMA

# Loretta

20.04.2020 20:32

obecnie poszukuje jakiegoś emolientu spróbuje oilatum dzięki

# łasiczka

24.04.2020 16:01

Szukałam jakiegoś delikatnego emolientu dla córki. Widzę, że dużo osób poleca oilatum i, że 2 letnie dzieci można w nim kąpać. Czy to się sprawdzi w przypadku młodszych dzieci? Od jakiego wieku można stosować ten preparat?

# Lizak

29.04.2020 14:14

tak oilatum sprawdzi sie też u młodszych dzieci bo można jej używac od 1 dnia życia

REKLAMA

# Poziomka90

04.05.2020 04:55

oilatum się świetnie sprawdza. sama korzystam z tego emolientu i widać poprawę

# Tolalola

07.05.2020 08:28

oilatum to dobry kosmetyk. sama z niego korzystam i widać efekty bo młody mniej się drapie

# Anonim

11.10.2020 00:24

Do takiej wymagającej skóry polecam Nova Clear to dermokosmetyki dedykowane problematycznej skórze.

REKLAMA

# Anomim

07.11.2020 09:59

Dermokosmetyki Nova Clear są właśnie dla tego typu skóry. Pomaga problematycznej skórze. Może pomoże :)

# Amonim

11.11.2020 10:57

Tak zdecydowanie Nova Clear. Moja przyjaciółka używała i pomogło jej właśnie przy AZS.

# Anonim

19.11.2020 14:01

Na takie problemy skórne dobrze działają kosmetyki Nova Clear.

REKLAMA

Karola12

20.11.2020 08:05

A jakbyś zaczęła stosować jakieś naturalne kosmetyki? Np. z 4 Szpaków.

# KlaudiaWicka

10.01.2021 12:31

Emolienty spoko. Ostatnio jak byłam w naszym Targówku w salonie Aloesowe Centrum Zdrowia i Urody na oczyszczaniu twarzy, zabiegu mikrodermabrazji to pani powiedziała, że w moim przypadku - aczkolwiek nie mam skóry atopowej, ale mam ją przesuszona przez różne preparaty. Wspomniała również cos o emolientach. Zaleciła mi tez bym bardzo dużo piła wody. No niestety u mnie kiepsko z tym :/ A nawilżanie od wewnątrz tez jest bardzo ważne.

# Mimiśka

11.01.2021 13:52

Trzeba uważać przy wyborze kosmetyków. Osobiście używam bananowego pudru ecocery, który ukrywa zaczerwienienia i dodatkowo jest hipoalergiczny. U mnie zdał egzamin.

REKLAMA

# Kola4

16.09.2021 09:42

Przetestuj koniecznie http://pszczelnictwo.com.pl/shop/category/kosmetyki możesz takie zakupić.

breas

25.04.2024 11:46

Bardzo dobry wybór http://mediavector.pl/ktore-kosmetyki-z-azji-kupic-na-poczatek/ polecam.

dozen

03.09.2024 12:26

Zobacz https://prakticer.pl/skuteczne-zestawy-do-pielegnacji-twarzy-dla-kobiet/ polecam.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni