REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

Kosmetyczka na telefon

e-lady

13.11.2013 15:45

Praca, zbyt mało czasu, opieka nad dziećmi i najbliższymi ... to tylko kilka powodów z wielu, dla których Kobiety rezygnują z wizyt w stacjonarnych salonach kosmetycznych. Mobilne Studio Urody e-lady powstało po to, aby wyjść naprzeciw oczekiwaniom wszystkich, nawet najbardziej wymagających klientów, którzy cenią sobie czas, dyskrecję i komfort.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą salonu. Z pewnością, każdy znajdzie coś dla siebie... www.studio-elady.pl
tel. 609 243 888
Marzena Sidorczuk - Technik Usług kosmetycznych, wizażystka.

jjusti18

27.09.2017 19:22

Jakoś nie mam przekonania do takich usług na telefon. Ja wolę wybrać się do salonu wtedy mam pewność co do profesjonalizmu. Ostatnio znalazłam doskonałe oferty tutaj http://piekniejszaty.pl/ . Jest to świetny salon, który zapewnia nie tylko efektywne zabiegi, ale również dba o komfort i dobre samopoczucie osób przychodzących do nich. Nie widziałam nigdzie tak dobrej ofert i niskich cen, jak dla mnie mega.

# syffiasta reklama

28.09.2017 11:58

co za debbbbil od syfiastej reklamy sze.ptanej
ludzie tu reklamują się same najgorsze firmy, na darmowym portalu, reklamowane przez chyba uchodźców
masakra, co za poziom.....

REKLAMA

# olaa

29.06.2021 15:33

W sumie doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że dla wielu pań odpowiedni wygląd ich jest ważny, ale nie przesadzacie wy czasami? Co prawda ogólnie ja też staram się dbać o siebie, ale jednak to dla mnie ważne, by nie przesadzać. Ogólnie sztuczne https://sklep.wonderlashes.pl to mnie przerażają. Nie umiem sobie ich naklejać, a bardzo bym to chciała umieć ;).
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025