REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

korki raz jeszcze

# Duśka

08.05.2003 20:20

Dzisiaj rano musiałam jechać do Łodzi. I wyobraźcie sobie, że na Modlińskiej nie było żadnego korka. Tyle, że to było o 6.10. Jeśli macie straszne kłopoty z dotarciem do pracy na czas to może wyjeżdżajcie wcześniej? To jest oczywiście propozycja dla tych, którzy nie mogą rano spać i wstają z kurami. Reszcie śpiochów (do których się również zaliczam, bo jestem raczej sowa) serdecznie współczuję. Pozdrawiam. Duśka

# pola

08.05.2003 23:11

Duśka!A którędy najlepiej i najszybciej do łodzi???Jadę w sobotę i nie wiem ile czsau przwidzieć na dojazd???Czy są jakieś roboty na drodze???Pozdrawiam. Pa

# Duśka

09.05.2003 10:30

Najszybciej jest z Janek trasą na Wrocław i skręcić w prawo w Rawie Mazowieckiej a potem już niestety dwukierunkowa trasa, ale nie ma korków. Nie wiem jak jeździsz, mnie wystarcza 1,5 godz. Ale jeżdżę dość szybko nowym Fordem Mondeo i ma odejście, co ma zalety głównie przy wyprzedzaniu w trasie. Tam jest około 130 km więc zarezerwuj sobie 2 godziny i masz to z głowy. Za to wraca się dość dobrze przez Skierniewice, tylko z kolei im bliżej Warszawy tym więcej TIR-ów. Szerokiej drogi. Duśka

REKLAMA

# pola

09.05.2003 14:10

Dziękuję. Tak też myśłałam.Pozdrawiam.

# tomy

09.05.2003 15:13

Ja nie lubię jeździć przez Sochaczew (Tiry, koleiny i częste korki) Ładniejsza trasa z Łowicza do Błonia prowadzi przez Nieborów. Warto odwiedzić po drodze park w Arkadii.

# pola

13.05.2003 14:55

Duśka!J echałam i wracałam przez Rawę. Zero ruchu, bez przy drodze i przyjaciółka za kierownicą, a robotka w łodzi fajna, więc wyjazd też w porządku. Pozdrawiam.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA