REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

Konopie lecznicze

# warttt

03.02.2025 09:28

Mam dość stosowania przeróżnych leków na moje schorzenia, bo po odstawieniu, wszystkie wyniki lecą masakrycznie i to taka zamknięta pętla. Chcę spróbować tej marihuany leczniczej, olejków cbd etc ale nie wiem, które są faktycznie warte swej ceny i będą w stanie mi pomóc. Czy ktoś stosuje i może się wypowiedzieć? Będę bardzo wdzięczny za każdą wskazówkę i prosze o wyrozumiałość, jestem początkującym i nie chcę wyrzucić pieniędzy w błoto.

# Lpoka

05.02.2025 12:12

Wiadomo, jak masz jakieś zalecenia od lekarza czy przyjmujesz leki na stałe, to na własną rękę z nich nie rezygnuj, ale wspomóż się produktami z CBD. W sieci masz mnóstwo sklepów, ale taki, co dużo o nim ludzie piszą i chwalą za cenę i jakość to https://hempgold.pl/. Słyszałeś o nim? Jak nie, to zamów sobie na próbę mniejsze stężenie i po tygodniu regularnego stosowania powinieneś zobaczyć poprawę.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl