Forum › Legionowo i Jabłonna
# Starosta 23.08.2019 18:47 |
|
Może niech wszystko zaleją betonem, bo już im się w du..ach poprzewracało, trzeba o parkach i placach zabaw pomyśleć, gdzie ci ludzie mają się podziać. A władze spółdzielni to niech sobie bloki na swoich działkach pobudują. Wciskają ludziom ciemnotę i kit. Tylko o własnej kieszeni myślą. Trzeba rozwiązać tą dziadowską spółdzielnię i będzie spokój. Niech się wreszcie darmozjady z robotę wezmą
|
# Aaa 24.08.2019 16:08 |
|
Za niskie budynki planują, lepiej mniejszy i np 12 pięter, wtedy więcej zieleni pozostanie
|
# Gregory 27.08.2019 14:53 |
|
#Aaa napisał(a) 24.08.2019 16:08 Za niskie budynki planują, lepiej mniejszy i np 12 pięter, wtedy więcej zieleni pozostanie Co za bzdury opowiadasz. Im wyższa zabudowa tym "przewietrzenie" miasta będzie gorsze. W sezonie jesienno-zimowym przy tej ilości produkowanego przez Nas smogu, kiedy powstanie taka "zawiesina" w centrum miasta, to wszyscy się podusimy. Generalnie zagęszczenie zabudową Legionowa sięgnęło już dużo powyżej maksimum tego, co powinno tutaj być. Argumenty, że przecież "inni też chcą tu mieszkać" mnie nie przekonują. Ja też chcę mieć wiele rzeczy a ich nie mam i jakoś muszę z tym żyć. Trzeba szukać szczęścia gdzieś indziej, np. w sąsiednim Wieliszewie, Jabłonnie, Nieporęcie, czy Serocku. Taka prawda. Legionowo nie ma już terenów inwestycyjnych a to wszystko co teraz robią wszelakiej maści deweloperzy wraz z SMLW na czele, to zwykłe plombowanie ostatnich skrawków przestrzeni. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.